Alıntı SteinGP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hiç münakaşa edesim yok ama imf ye borcu bitirmekle Atatürk gibi olmanin bağını kuramadım. Biri yapacağım diye uğrasmıs halkı birlestirmis sifirdan bir memleket kurmus, öteki satacağım diye ugrasan halki ayristiran bi adam. Ikisinin karsilastirilabilecegini dusunmek bile cok komik

Send my Samsung Galaxy S3 using 2

ben de aynı şeyi söylüyorum ya... o kadar ön yargılı insanlar var ki benim ne demek istediğimi anlamaya çalışmak nezaketini bile göstermiyorlar. ben hükümet savunması yapmadım ki.. sadece zilelinin yazısındaki ''Türk Devrimi'ni yıkmak için yola çıkan karşı devrimciliğin ülkeyi sürüklediği bataklığı, 'başka çare yok' diyerek IMF'nin önünde boyun büken siyasetciler" önermesinin ne kadar manasız olduğunu anlatmaya çalıştım. şimdi aynı karşı devrimciler borcu ödeyince, imf önünde diz çökmeyince Atatürkçü mü oldular demek istedim.

Ama gözünüz o kadar kör olmuş ki nükteyi bile anlayamayacak ve hemen hücum edecek duruma gelmişsiniz... yazık!

adamın biri kıçından bir laf atıyor, ben size yalan diyorum, siz "Atatürk üzerinden yalan söyleyen bu dürzünün hakettiği cevabı verelim, verelim ki minareyi çalan herkes kendine kılıf diye Atatürk'ü kullanmasın" diyeceğinize bana laf yetiştirip hamaset edebiyatı yapıyorsunuz. Atatürk gençliği bu mudur yani? Ezberletilmiş üç beş sözü ardı ardına dizmekten ötesine geçemezsek daha çok gidilir yalanların peşinden ve daha çok "ah" çekilir.

son sözüm budur, daha da anlamayanın maksadı bağcıyı dövmektir, benim de ona verecek üzümüm yok !