Sayın ikcihan hepsi güzel fotoğraflar. Siz zannediyormusunuz ki biz bu fotoğraflardan iğreniyoruz. Aksine bunlarla gurur duyuyoruz. Sinirlenip bu fotoğrafları silmenize gerek yoktu.(içlerinden birisi hariç) Cumhuriyete sahip çıkmak yapılması gereken bir şey. Buna tam destek veriyorum ben. Benim bahsettiğim size göre KARA olan bana göre AK ve size göre AK olan bana göre KARA dır. İsim vermedim yine farkındaysan. Yani demek istediğim Atatürk'e minnettarız ki onun sayesine bu topraklarda yaşıyoruz. Eğer ki hakikaten ortada teklikeli bir durum olursa sizden önce ben çıkarım karşılarına. Benim'le Atatürk sevgisini yarıştıracak varsa gelsin karşıma. O kadar da iddialıyım. Hala bazı mesajlarda Cumhuriyet'e karşı olunulduğu yazılıyor. Yok böyle bir durum. Benim söylediğim bu anlamlı ve haklı yürüyüşe siyaseti sokmayın. Hem bu yürüyüşü Atatürk'ü kulananlara mal etmeyin. Hemde size göre karşı düşüncede olduğunu düşündüğünüz tarafı rencide edecek fotoğraf yazı vs. ler vermeyin. Ben başka bir şey istemiyorum. Çok bir şeyde istediğimi düşünmüyorum.
Yer imleri