Çağatay kardeş kutu içi ses vermez daha çok rahat hava alması için takılıyor.Ses istiyorsan kn in açık hava filtrelerini tavsiye ederim boruyla uzatırsan hatta ses daha toklaşır.Dizellerde zaten açık hava filtresi olmıyor ama benzinli araçta güzel bi filtre takarsan gerçek anlamda bir ses alabilirsin
bu arada arkadaşlar şuan için elinde dizel için olanların kaldıgı söyledi aldıgım yer ama ben sizin fire lar ve tjetler için istenildiği söyledim birdahaki mal getirtmesinde toptancıya sorcağını söyledi
T-JET' de açık filtre takınca emme sessleri, vites atma sıralarda pıhhhhhh boşaltma sesleri falan acayip duyuluyor haberiniz olsun.
Bu arada helal olsun valla ben de ilk zamanlarda bakıyordum da bulamadım valla KN. Güle güle kullan diyorum.
sağolasın çok aradım araştırdım bende sonunda kavuştum
olsun abi o kadarcık fark icin almasalar daha iyi bence tabi herkesin kendi secimi onun yerine ses alınmak isteniyosa komple kit,yada intake kit düsünebilir hatta bu sitede punto icin hava filtre kiti var bunlar gözle görülür bi fark alınacagını düsünüyorum ama tabi senin gibi teknisyen olmadıggım icin kesinligini bilemem abi
K&N HAVA FİLTRE KİTİ FIAT GRANDE PUNTO 1.2-1.4L 05-07 (57-0655) | FIAT | ElifTuning.com
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri