10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 5cm yay ?

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #6
    Çağrı Cihanoğlu
    KeL_BLaDe CaGRi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    07/01/2007
    Yaş
    39
    Mesajlar
    1.582
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 364

    Standart

    dikkatli olunması gereken kısmının lastik ve jant seçimi olduğunu düşünüyorum. ve ayrıca dikkatli kullanımda bunun bile hiç bi zararı yok. hatta tam tersi artıları war. araç yola daha fazla tutunuyor, virajları çok çok daha rahat alıyorsunuz.
    ha diyeceksiniz nie 3.5 diil. ya olmuşken tam olsun diyorum ben hakkını versn yani

  2. Bu mesaj için teşekkür edenler:


Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


5cm yay ? Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com