Alıntı tomurcuklu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Cemal bey merhaba, ben Tekirdagdayim, 1.4 8v 77 beygi gucunde punto evom var henuz 1500 km'de. chip tuning yaptirirsam garantiden cikarmi aracim. ben chip tunungi performans icin istemiyorum, 3500 devirde 110 km/s hizla giderken, bunu tuningten sonra 2700/2800 devirlerde yakalarsam hem aracimi korumus olurum, hemde cebimi diye dusunuyorum. Bulundugum yer itibari ile zaten surat yapmak 140-150 ile tempo tutarak gitmek imkansiz, yollar dar, agir vasita cok. Boyle olunca aracin gaza tepkisde onemli, ani hizlanma gerektiren sollamalarda da faydasini gosterecek kadar tork artisi saglayacaksa yaptirmak isterim. Yukrida bahsettiklerime faydasi varsa, fiyat konusunda da asagi yukari bilgi vermeniz mumkunmu, tesekkurler.
merhaba
1400 77hp araçtan 7-8hp güç alınır. bu da genel olarak performansına yansır. ancak alınacak netice sizi ne kadar tatmin eder bilemem...kesin olan...aradaki farkı göreceğinizdir...
düşündüğünüz yada örnek verdiğiniz gibi değil arkadaşımız zaten açıklamış.
sizin aracınızda %15 civarında tork artışı %10 da güç artışı sağlanır

Alıntı GP51 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
alpin powerbox aldım ikinci el.aldığım kişi 2004-2005 1.3 multijetlerde kullanmış 70 beygir.ben 2007 grande punto 75 beygir ve 2011 linea 90 beygirde kullanmayı düşünüyorum. herhangi bir peoblem olabilir mi? uyum sağlar mı? ne kadar güç artışı olur? nelere dikkat etmeliyim. box ın çalışıp çalışmadığı nasıl anlaşılır? üzerinde ışık falan yok...
ben box satmıyorum tavsiyede etmiyorum box bana göre son çaredir...