Cihan Nickli Üyeden Alıntı
Ölçüm felan yapmadım da ben ne zaman demişim 4. vitese kadar t-jet i geçerim diye bir bulup gösterir misin?
Ben atmosferik araçlara 3. vitese kadar şans tanımıyorum demiştim. 3 e atınca iş bitiyor. Bunu atmosferikler için söyledim, turbo benzinli bir araca kafa tutarım dediğimi hatırlamıyorum. Sadece bir t-jet gelse de denesek dedim birkaç kez fakat malesef kısmet olmadı.
Forumu 1 yıldır veya 5 yıldır takip etmeniz malesef üyeler açısından hiçbir durum teşkil etmiyor. Özellikle de bizim gibi aktif ve sosyal (mustafa vs.) üyeler için.
Forumu sadece takip etmeniz, sadece okumanız, bir katkıda bulunmamanız, hiçbir mesaja yazı yazmamanız, hiçbir sosyal etkinliğe katılmamanız, ilk mesajınızı yazdığınızda size hoşgeldin denmesini gerektirir. Ki bu da bir nezaket örneğidir. Benden eski bile olsan hoşgeldin!
Chip Tuning' i de yaptırmışsınız hayırlı olsun demiştim, sanırım o yüzden mesaj yazma gereği duydunuz. Kafanızda bir karışıklık var belki de... Ne yalan söyleyim fiyat/performans oranı gerçekten iyiymiş.