peki benzinli için olanı yok mu bunun ya 4 yada 5 cm lik ?
Demon Driver|Damien|
Fk Yay Tavsiye Edern Warmi Voglant Mi Iyi Fk Mi Fk 350 Ytl Falan Buluyo Da Bişi Ler Söleyin Yarin Gidiim De Taktiiiriiim Bide Bende Zaten Bady Kit War Araba Alcak 4 Cm De Oo Ben Nasi Giderim Ankarada Yaaaa![]()
arkadaşlar yükseklik inanın çok can nsıkıcı değil herşey yolunda ben çok hassasındır inanın ama öntakım felaket değişti çıt ses kalmadı fısır fısır atlıyo çukurlardan demek yaymış bu işi bozan tek olay 160-170 ile seyir halindeyken otoyollardaki satıh bozukluğunda biraz sekme hissi yaratıyo ama o da çok zevkli ben süper keyif aldım ve kullanışlıda 3,5 luğun daha fazla düşüreni üretilmiyo orjinal 17inch jantlar la ancak okadar oluyo üzgünüm zaten sağlıksız olur daha fazlası...
ya foruma nasıl foto yüklenir arkadaşlar?
www.imageshack.us bu sıteye upload et resmını sonra lınkını mesaja yaz..
350 ye voglant veya fk yerine 300 e omp tavsiye ederim
Photoshop Değil , Gerçeğin Ta Kendisi
SÖZDE DEĞİL , ÖZDE MODİFİYE
vogtkland 35 mm lik kullanıyorum ve çok memnunum...
bende vogtland 35 mm kullanıyorum ve konforu vs çok çok iyi
fk iyi bir marka yaydır arkadaşlar ama bizim arabalar için üretildimi ?
ben hiç duymadım
vogtland ı iyice araştırdım kaliteli bir ürün
bu arada kw nin grande puntolar için coiloverleri olduğunu öğrendim
variant 1 2200 ytl
variant 2 2700 ytl
variant 1 sadece yükseklik ayarlı
variant 2 hem yükseklik hem sertlik ayarlı
bilginize
1.3 Multijet 90 hp ve turruncuuu
Tolga
TEşekkür
Konu grandekerim tarafından (29/06/2010 Saat 00:32 ) değiştirilmiştir.
yazıyım takım ücreti hariç 340 milyonlira ben cumartesi taktırcam voglant yayımı ama tek endişem zaten araba bady kit yüzünden yere yakın birde pısınca aşşa doğru kullanabilecekmiyim acaba !!! bu arada istersen ben yarın sipariş gecicem sanada gecelimmmmm yada sen daha ucuza bulursan sen ayarla olurmu
bana cevap yazmıycakmı kimse yaaaaaa![]()
arkadaşım ben araya adam koyup, binbir ısrarla 380e taktırdım. ankara fm tuning'de :ok:
ustası çok becerikli..tavsiye derim..ama elinde yay kalmışmı orasını bilemem_?
işte bende war ve bide yay takarsam nasıl olur onu mrk ediyorum hem body kit hemde yay kullananan arkadaşlar varsa ankaradan mutlaka bir yanıt istiyorum sürüş nasıl zorluk cekiyomusunuzzz yazılarınıızı bekliyorum
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri