Alıntı DJFC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Chip-tuning Customchip auto Fiat Grande Punto 1.4 16v T Jet 120pk - Klaar terwijl U Wacht ! - Information

ben bu adamları düşünmüştüm. Linkte değerler de var. gerçi benim yapmama daha var. Tabi bu noktada iyi bir egzost sistemi(tercihim iyi hesaplanmış komple bir kit) hava filtresi kiti(t-jet e özel) ve ortalama 3 cm aracı yere indirebilecek daha sert yaylar gerekiyor(bu noktada amortisöre gerek yok). Çünkü aracın tutunmasında ciddi problemler oluyor acil yada geç frenajlarda önden kayma problemi yaşıyor. Biraz garantör görünebilirim ama bence fren sistemine de bi modifiye yapmak gerekir. Bence delikli daha büyük diskler ve buna uygun büyük kaliperler daha güvenli hale getirir. Ancak frenlerin sıkıştırma oranları ve basıncı bunlara yeterli olur mu onu bilmiyorum açıkçası. Yapan varsa değerlerine bakmak lazım. Yüzlerce araç modifiye ettim ama ne görsel ne motor modifikasyonunun aşırısını sevmiyorum. Ben aracıma motor modifiyesi anlamında bunları yapmayı düşünüyorum önümüzdeki sene. ama işte araştırmak lazım. Şimdi araştırmıyorum yoksa hemen yaparım.
T-JET e özel, adam gibi markalı (Remus, Supersprint vs) komple bir egzoz sistemi bulamadım gitti. Biz de istiyoruz komple egzoz uygulamak şu anda. Abim de ben de bakıyoruz, ara ara yok. Intake de yok T-JET e göre. BMC ye mail attım, kardeşim bak esseesse de Abarth a ilave olarak senin CDA intake kitin varmıs o neyse bana da ver satın alalım diye. Adam yok T-JET e göre, belki gelecek yaza dedi bana.