Tecrübenizi merakla bekliyorum,ben de aracımda alt devirlerdeki cansızlıktan şikayetçiyim..
Cihan hayırlı olsun umarım verim alınabilir bu aletten.
cihan en son haberlerini bekliyoruz,
Eee arkadaş bu işin neticesi ne oldu şimdi????
iyi oldu da artık bizimle muhatab mı olmuyorsun, yoksa işe yaramadı da bozuntuya mı vermiyorsun?
Neyse arkadaşlar, benim mevzum
75 beygir 1.3 multijet punto
Arabanın içine oturduğum zaman herşey çok iyi özellikle direksiyon mükemmel. 180 basarken dreksiyonu bırakıyorum araba dümdüz gidiyor. Yavaş giderken süper yumuşak.
Vites geçişleri güzel.
Sorun olan süspansiyon, sert. diyeceksiniz ki spor araba. evet virajlarda çok iyi. ama istanbul yollarında bu süspansiyon arabamı mahvedecek.
Asıl sorun multijet motor. 1248cc gibi çok küçük bir motor olunca turbo devreye girmeden araba yürümüyor. düşük devirde çok sıkıntı çekiyorum. istanbul trafiğinde dur kalklar ile çok zor oluyor.
Yani anlayacağınız düşük devirlerde turbo vazifesi yapacak bu tarz elektrikli bir yardımcı alet arıyorum.
Bu işin neticesini bilen yada benim aracı düşük devirde yürütecek bir alet bilen varmı?
Arkadaşım pardon da sen kimsin? Neye güvendin nerden geldin çıktın da 2. mesajında beni tanımadan etmeden yorum yapıyorsun. Sen kimsin ki senle muhatab olmicam, ya da beni kim sanıyorsun ki işe yaramayan bişeyi bozuntuya vermicem?
Ürünü aldım aracımda turbo olduğu için bu ürünü kasmak yerine turboya odaklandım yeni turbo aldım. Evet düşük devirlerde işe yarayacak bir ürün. Fakat aracınızda açık filtre olması gerekli montajı için. İsteyen var ise satabilirim. Ben kullanmıyorum aldığım gibi sıfır duruyor.
Ziyaretçi
Peki kardeşim.
Benim aracımda da turbo var ve birçok benzinli araçla rekabet eder fakat sorun düşük devirde. düşük devirde araç çekmiyor.
sen bu alete nekadar istiyorsun?
Dediğim gibi bu aleti takman için açık hava filtresi yapmış olman gerekli. Açık filtren var ise 150 ytl ye verebilirim.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri