Burda çok tuhaf bi muhabbet dönüyor şu anda yaw..
Şimdi ben aracımı aldığımda (2006 mayıs) elimde 23 000 ytl para vardi elbette gittim fire aldım,ama tam 1 yıl sonra önceden öngöremediğim bir yerden bana 3000 ytl para geldi...
eeee şimdi ben napıyım fire aldık zamanında diye bu 3000 lira ile arabamı modifiye etmeye hakkım yokmu yani ??
o zaman paramız yoktu onu alabildik,sonradan para geldi modifiye ettik ama yok senin neyine ulan modifiye FİRE aldın otur oturduğun yerde yani öyle mi
Yapmayın beyler yaw 2. elde aracın fazla değer kaybına uğrayacağını ve araba alıp satarken başımın fazlaca ağrıyacağını bildiğim için bu aradaki 3000 ytl farkla aracımı komple değiştirmek yerine severek beğenerek içime sinerek aldığım aracımı başımda ağrımadan değer kaybıda yaşamadan modifiye yoluna gittim işte bunda ne var yani![]()
küçük motorlar moıdifiye edilemezmiaslında küçük mmotorların ihtiyacı var isteyen isteyen istediği arabayı alır istediği şekilde motorunu yapar bence başkalarının görüşü önemli değil başkasıda şöyle düşünebilir tek kapı spor araba istosun niye dizel alıyosun madem yakıta verecek paran yok niye spor araba alıyosun bunlar çok yanlış..yakında turbolu 77 hp görebilirsiniz
![]()
arkadaşım hsk turbosarz bende de var istanbul da cok iyi bilinen bir arkadaşıma yaptırdımm
sana tam fiyatını cıkarmam gerekirse an azz 5000 YTL patlıyor yaplınaları da sana yazayım istersen pistonlar hepsini değiştiriyorlar .... buda 800 $ artı demek eğer pistonları değiştirmessen ancak sana 130bg güc verebiliyor ama o da motorun ömründen calıyor dersen ki hem motor hemde güç istiyorum diye 2500 euro + 800 dolar hözden cıkarman gerek ..... o zman da 270bg güç alısın o da sana yeter ... bana yetiyor zaten ... ha unutmadan hsksuperşarzı da 6ay beklemen gerek parasını verdikten sonra anca geliyor... harkese iyi forumlar ... sedece bilgi olan yazssın lütfenn... cok raslıyorum bilende yazıyor bilmeyendeee..... başkarını en azın dan hata yapmasını önleyelimm .... bilgi paylaşıldıkca büyürrr......
270bg270 / 77 = 3.5
arkadaşlar boşuna 1.4 tjet sport falan almayın 5000 ytl ye 3.5 katı bg alıyoruz burda kelepir valla.
şaka olsun diye yazılmış bence.
270bg bir ütopya helede 5000 ytl ye![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri