Alıntı KaanTs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Motor bitikse düzen tutmaya bilir . Çıkma veya sandık motor alın hocam nnice araçlara nice motor takıyorlar . Ruhsatta değişiklik yaptırmanız gerekir sadece biraz zaman birazda fazla para harcadığınız zaman olabilir.
Hocam çıkma değil sandık motor kullanacağız zaten ama yapılabilen bişeymiş acaba forumda deneyen oldu mu diye öğrenmek istedim çünkü benim bilmediğim bi iş ve tecrübeli birisinden yardım almak daima en iyisidir. Öğrendiğim kadarıyla makine mühendisine proje çizdirmek onu onaylattırmak gibi kurallar varmış. dizellerde %50 ve aldı güç yükseltimi yasal ve onay gören bi işlemmiş. Daha çok araştırıp bu işe kalkmayı düşünüyorum ve arkadaşımızında önerdiği üzere 90bg yapmak daha uygun olabilir belkide. 90 bg yapıp turbosunu doblo turbosuyla değiştirip bir de çip attırırsam bence bayılacağım bir araca dönüşebilir. Arabamı seviyorum rengi kullanımı küçük oluşu yol tutuşu vs. Fiatın en güzel görünümün sahip aracı puntolar bence. Ee bir de ilk arabam olduğu için değeri büyük bende. O yüzden yeni araba almak yerine bunu geliştirmek yada güzelleştirmek daha uygun benim düşünce tarzıma göre. Çünkü sevdiğim ve alıştığım şeylerden zor vazgeçen biriyim ve aracımı çok seviyorum bu işlemleri uygularsam detayları yine bu konu altında paylaşıp merak eden veya uygulamak isteyen arkadaşlarımıza yardımcı olmak isterim.

kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi