Bravo 1.4 t jet, 1.6 multijet yada giulia 1.4 mair, 1.6 jdm performans istiyorsan 1.3 motoru zorlamaya oynama gerek yok bence yapilan masrafa karsilik alinan performansa degmez
Bravo 1.4 t jet, 1.6 multijet yada giulia 1.4 mair, 1.6 jdm performans istiyorsan 1.3 motoru zorlamaya oynama gerek yok bence yapilan masrafa karsilik alinan performansa degmez
Denemediğiniz konu hakkında bence kesin emin konuşmayın hem yazılımlı hemde pedal commender olan 1,3 multijet çok çok memnun edici oluyor. Tabi burda gidipte bir volvo -audı mercedes ile kapıaşacak duruma gelmiyor ama o hantallık içine 4 kişi binince bayırlardaki çekmeme gibi sorunlar kalmıyor.
Denememis olsaydim yorum yapmazdim zaten yazilimla kalkistaki hantallik gidiyor geri kalani hemen hemen ayni sikinti yasamamak icin iyi bir usta gerek buda heryerde yok ecufastler faln pahali uzar gider. Belirteyim kendi puntom orjinal arkadasimki yazilim+pedal 2000 bin devirden sonra ayni uzuyor araclar yazilimin farki aman aman yok pedalla fark atar bi oda zaten tak cikar hard yazilim atilip mazot oranlari arttirilmadikca performans olmuyor ne kadar ekmek o kadar kofte misali bunlari arttirincada dumaniymis o su bu su gider yani daha bircok sey var ama yaz yaz bitmez yapmak isteyen yapar tabiki bunlar antatilmaz yasanirbirde aracimi 5 yetiskin ailemle klima acik kullanirim bayirlarda cekmeme gibi bir sikintim olmadi gazi bastim mi koltuga yapistiriyor. Tabi bunda 5 binde filtreleri ve 8 binde yagi degistirmemim etkisi fazla. Ayni zamanda sensorleride 10 binde temizlerim.
Konu halilimo tarafından (26/05/2017 Saat 17:42 ) değiştirilmiştir.
Geri kalanı aynı değil işte. yazılımlı aracı öyle bir iki kullanmayla test etmek zordur. mesela forumda kış gunu hatırlarsan ismini unuttum ama yanlış hatırlıyor olabilirim bursadan ismail bey di galiba yazılım attırdı performans daha çok yakıt tasarrufu ıstıyordu. 10 gun kullandıktan sonra orjinale dönünce performansı anlamıştı. Tek yaptığı yanlış nokta bu seneki sert kışta yakıt konusunda tasarruf konusuna çok takmıştı. O zamanlar bir çok işinin aracı çok yakıyordu. Şimdi bursa gurubundaki arkadaşlara bakıyoruz 3.9 lar 4.2 şehir içi yakıt oranları var.
Yazılıma gelince 1.3 multijette ilk kalkış anında kendini hissettitirir. Sonra hızını alınca zaten 2-3 viteslerde bir şey hissetmezsinz. Asıl olan normal bir araçla yazılımlı bir aracın 5 vitesteki hızlanmasına bakacaksın. ben yazılım atmadan önce 130 dan sonra 170 lere cıkmak için beya bir zaman geçiyordu yazılımdan sonra pedala dokunmam araç için yeterli. Sana diyeceğim öyle bir iki gün kullanmayla yada bır hafta aynı yolda kullanmayla maalesef yazılım işi anlaşışmıyor. bu nedenle yazılımı yaptırıp ya bunda bir değişiklik yok deyip eski haline çeviren çoktur. Onlarda kebndilerince haklı çünkü yapan kişi deyatlı bir şekilde anlatmıyor. Al kardeşim bunu şehir içinde kullan dersen yazılımın farkını zor anlar araç zaten turboyu acınca küçük viteste gideceği maxsımum oranı görüyor. Yazılım atılan araç yüklü dik rampa uzun yol ve maxsımum hız denemeleri yapıldıktan sonra farkı ortaya çıkar. Pedal commender ilede şejhir içi kalkışlarda rampalarda sollamatya girdiğinde aracı atikleştirerek istenilen hazzı yakalatır. Tabi pedal commender yakıtı artırır orası ayrı bir konudur.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri