Cvbiniz icin tesekkurler tam kivam dusurmus. Aklimdaki dusukluk budur bnmde. Daha onceki aracimda hr 50 40 kullanmistim guzeldi vs fakat asiri sert idi ve bir sure sonra rahatsiz etmeye baslamisti. Benimde tahminim hr50 50 dan konfor olarar iyi olacgi yonunde. Pro kit isimli yay dimi eibachin?
cevabiniz için teşekkürler..
malumsitede şöyle ilanlar var.
EIBACH Fiat Grande Punto Sportline 45mm Yay Seti DD-Tune - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 150605860
Eibach FIAT Grande Punto 2005-SONRASI SPORTLİNE YAY - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 139792136
birde bu sportline yaylar 45 mm olarak geçiyor 50 mm degil.
artı olarak yaylari alirken biliyorsunuz her yayın sahtesi çikmiş durumda.. direk distrübütör firmadan mi almak lazim nasil yapmak lazim? aramizda bu işle ugraşan varsa yardimciolursaniz sevinirim..
ben bu dükkandan aldım,yaylar kesinlikle orijinal,garantili,faturalı,2 günde teslim,satıcı hakkındaki yorumlarda knidos111 in yorumunu görebilirsiniz, yalnız sipariş verdikten sonra kendisini bizzat arayıp aracınız hakkında detay bilgi verirseniz daha sağlam olur,ben öyle yaptım...
GRANDE PUNTO HELEZON YAY EİBACH FİFTY TUNİNG - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da - 104825558
Evet biz kafalar fazla karışmasın diye diğer yaylar gibi 3.5 ve 5 lik diyoruz ama aslında:
Eibach pro kitler ön 2.5-3cm arka 3cm
sportlinelar ön 4-4.5cm arka 3-3.5cm düşürüyorlar
yayıda sitedeki ilanları inceleyip fiyatı uygun olan dükkanlardan birinden görerek almak daha mantıklı olur.Orjinallerde kutunun içinden garanti belgesi falan çıkıyor zaten faturada veriyorsa bir sıkıntı yoktur![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri