40 goruntuleme 0 cevap) Yokmu kullanan yakit ekonomisi hic umurumda degil gerekirse 15 litre yaksin ama guc olarak alabilecegim maksimum verimi alayim.
Arkadaslar merhaba, 1.3 75lik evoma racechip box aldim. Amacim bir arkadasimin yeni aldigi (2009 model) 1.3 90 lik astrasini delmek. Montajini bugun yaptirdim ama sert kullandimda 1 den 2 ye cektigimde motor ariza lambasi yakiyor. Ayarlarini istanbuldaki dist. firma yapip gonderdi. Durumu onlarada anlatip biraz sert ayarlamalarini soylemistim. Yakiti gozardi ederek maksimum verimi aldiginiz ayarlari yazarsaniz memnun olurum.
40 goruntuleme 0 cevap) Yokmu kullanan yakit ekonomisi hic umurumda degil gerekirse 15 litre yaksin ama guc olarak alabilecegim maksimum verimi alayim.
gündüz görüpte fikri olmayan benim gibi üyeler sadece bakıp çıkmıştır kullanan biri zaten cevaplarchip tuningle 75 hp den 115 hp alanlar var onu biliyorum ama kara tren gibi oluyor egzoz
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
şeytan icadı onlar kullanmayınvalla hiç anladığım konu değil. bi servise ya da tunıng'ciye sorsanız daha iyi olur bence.
race chip kullanan arkadaşlar yardımcı olucaktır keşke chip tuning yaptırsaydınız daha sorunsuz kullanırdınız
Madem max performans istiyorsun yazılım yaptırsaydın eski yazılımınıda saklardın istediğin zaman geri dönebilirdin. hem kendi ilinde muhattap olacağın birileri olurdu![]()
Yakıtı gözardı ediyorsan multiair alacaktın![]()
ISmileUDie
box sağlıksız sıkıntılı bi olay
arıza ışığı yakmasının nedeni sensörleri yanıltarak güç elde etmeye çalışması
ama siz aracınıza iyi bi yerde chip tuning yaptırsaydınız çok daha memnun kalırdınız
ankarada bu işin erbabı bir sürü adam var bence siz onu iade edin adam gibi bir yazılım yaptırın
Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri