birkaç press yaptıran arkadaşa sorduğumda hepsi NAM amortisör'ü tavsiye etti kardeşim netten bir araştır istersen
Merhaba. Aracımdaki orijinal yayları 3-4 cm arası pres yaptırmak istiyorum. Bu işi Ankara'da en düzgün şekilde yapacak bir yer biliyor musunuz? Vasat işçilik yapan bir yere denk gelmek istemiyorum, mağlum dönüşü olmayan bir işlem...
Bir de fiyat konusunda bilgilendirirseniz sevinirim.
birkaç press yaptıran arkadaşa sorduğumda hepsi NAM amortisör'ü tavsiye etti kardeşim netten bir araştır istersen
fiyat bilmiyorum ama ayanlar amortisörü tavsiye ederim, coillerimin ayarı için hep oraya gidiyordum. alper ustanın işçiliği iyidir.
ankarada tek gidiceğin adres namistain olsun
sadece önlere soğuk presi 120 ye yapıyolar diye biliyorum sökme takma vs her şey onlara ait istediğin cm kadarda düşürürler
Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır
Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır
Bugün Nam'a gitmeyi düşünüyorum, fiyatların ne durumda olduğunu bilen var mı? Hazırlıklı gideyim![]()
ben nam amortisörde yaptırdım. yol tutuşu ve virajlarda iyi kasislerde çok sert
Muaynede sıkıntı oluyor mu ?
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
Ben bugün Baranselo kardeşimin tavsiyesi ile nam amortisöre gittim ve Preslenen yaylarımı açtırdım. 4 tekeri 200 TL ' ye açtılar. Benim araba baya basıktı en ufak kasiste bile sürtüyodu yere şimdi iyi oldu 4.5 cm açtığını söyledi usta. arabaya biraz konfor geldi![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri