way canına..
yorumları beklioruz :) tebrikler :)
aynı zamanda şaşırdım gerçekten Ramo
Printable View
way canına..
yorumları beklioruz :) tebrikler :)
aynı zamanda şaşırdım gerçekten Ramo
Eğer bi yanlışlık yoksa bu olayda bende arabama taktırıp 150 Hp yaptırmak isterim doğrusu
görüntü 10 performans 10 ses 10 yol tutuşu 10
tek diyeceğim deneyin görün...!
kardesim dogru demisin 4kisiydik ona ragmen cok cok iyi gidiyodu walla insanın 1200$ veresi geliyo .. :D
kardeslerim yorumlarınız için cok sağolun inanmayan arkadasların yorumlarını bekliyorum saygılar...
wallaha helal olsun öyleyse.. açıkçası ben inanmıyordum.
beni utandırdın :)
hadi 90 hp falan olmuş olsa emre anlardı onunki zaten 90. walla helal olsun. dyno sonuçlarını görmek isteriz bi de..
yaaa ben hatta ilk önce dedim ki bi kalkış yapalım seninle diye ama onun arabaya binip turladıktan soora bu karardan vazgeçtimmm siz düşünün artık ne kadar emin olduğumdan
teknik verilenler çok caydırıcı!
tek isteğim biraz daha güçtü!!
buda olursa gözüm dışarda olmayacak!!
sorgulamaktan ziyade görmek istiyoruz!
benim sansim vardi gittim gordum yazdım.. orda goturup dyno ya mı soksaydık arabayı
Ben arkadaslarda gıdıp gördükleri için inanıyorum.İnanmayan varsa gidip görsün madem ki...8P
Arkadaşlar kimseye yalancı demiyoruz ama bu güç gerçekten ürpertici. İnsanın aklına direkt, madem böyle birşeyvar fiat bunu yapıp piyasaya sürmedi grande rekoru 10ooo değil 30ooo di belki şimdi. Bu chipler hava kirliliğinemi yol açıyor acaba?
@ali algan
Daha önce kurduğun cümle insanları töhmet altında bırakır cinsten--onlar öyle olduğunu iddia etmemiş belirgin bir güç artışından bahsedilmiş.Tutup da o "127hp iken ölçünde görelim" dersen kırıcı olursun,sanada birisi çıkar cevap verir.
"Bana nandırıcı gelmedi o denli büyük artış" desen çok daha makul şekilde tartışılabilir--fakat sert çıkmışsın-sonrasında hesap sorman da hoş değil,bize yakışmıyor...
peki yakit olarak degisiklik sezdin mi arkdsim yani eskiye gore ayni kullanimla tabi..
arkadaşlar sakin olalım konu chip hakıında ve öle devam etsin eğer bu güç dooruysa bi çok arkadaşımız için ii olcaktır yollarda bizi gururlandırır bu dier arabaları sollarken yanlız fiyat biraz falza geldi bana gerçi o artış için az bile aa ne biliym piskolojik olarak sadace bi chipe 1200 dolar vermektense turboyu büyütürdüm ben sanki :)
arkadaslar slm.sunu soylemek istiyorum.amacım kesinlikle, gordunuzmu inanmıyodunuz arkadaslar gordu nassılmıs fln demek değil.zaten baslıgın en basına bakarsanız sadece chip taktırdım ciddi sekilde performansda fark hissettim.1200$dolara değer tavsiye ederim.isteyen yaptırır isteyen yaptırmaz herkesin kendi bileceği işdir sonucta.sunu demek istiyorum araba için gerek performans gerekse yakıt (kullanıma gore) acısından cok memnunum.burdaki butun arkadaslarımın bilgisine sunmak istedim olay bu.fazla tartısılacak bi durum yok bence saygılar..
@borisc
verdiğin değerler çok iyi gerçektende yanlız benzinliler içinde varmı bizim 95 hp likler için öreniebilrsen çok iyi olur ...
bak alialgan sana ne oluyor diye konusman hic hos degil bana bisi yazman degil olay ama tepkin cirkindi yorumun bu denli gereksiz sert cıkısma olmamalı bu konuda son mesajımdır chip yapan arkadasın da ılerde bıgun bı foruma gırerım orda da kanıtım olsun dıye video cekmesi sacma olur herkes arabasına bısı yaptırıyo her yaptırdıgında herseye video mu olması lazım bundan snr konusurken bıras daha duzgun secersen sewinirim sadece bana degil diger dostlarımıza da lafını esırgeme zaten ınamadım de bunda hıc bı sorun yok sadece o zaten cok da normal bısı ama hadı bakalım sımdı de vıdeo koyun da gorelım tarzı da olmuyo
ben bu forumda bugune kadar kımseyle bı kere bıle tartısma yasamadım ! bu da gosterır kı tartısma sewdalısı bı ınsan degılım bundan sonra dıyıcek bısıyın warsa ozelden mesaj atar mısın ıyı forumlar herkese ..
bgrays kullandığın chipin markası neydi?
walla 580 euroya superchips takabilirm ama o zaman da jant mant alamıcam :(
Açıkçası banada baya bir abartı geldi.
115 hp dense belki bir derece inanabilirdim ama 127 denince zorlanıyorum.
Şuan araştırıyorum.Kesin sonuç alıncaya kadar da doğu veya yalan demek istemiyorum.
birde rapid var mışşş 400 euro
Punto 1,3 Multijet'in gücü artar mı?
2006 model, Grande Punto 1,3 Multijet sahibiyim. Size sormak istediğim, aracımın 75 HP olan gücünü 100 HP civarına çıkarma şansımın olup olmadığıdır.
10/10/2006
Aracım normalde gücüne ve dizel oluşuna rağmen aslında ara hızlanmaları fena değil ama özellikle daha çevik ve seri olmasını arzu etmekteyim. Konu hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim.
Fiat Grande Punto 1.3 Muitijet (75 HP) aracınızın motorunun Rapid ara beyin uygulaması ile 14 HP ek güç ve yüzde 20 de ek tork kazanması mümkündür. Bu da toplamda 89 HP yapar ancak bu motorları 100 HP'ye yükseltebilmek şu anki şartlarda mümkün değildir. Rapid ara beyin uygulamasının maliyeti ise 400 Euro.
https://arabam.ekolay.net/haber.aspx...haberID=279334
yok arastırmadım cunku benim arkadas bursada cevresi epey geniş.o aklıma girdi.bi gp ye takmıslar ii sonuc vermiş bende onlara güvenerek bunu taktırdım..
İlk mesaj
İkinci mesaj
Magnetti marelli aracımızda kullanılan beynin markasıdır.
Superchips ise chip tuning yapan firmanın ismidir.
Bu aracın 127 hp olması ayrıca imkansızır.
Hatalı ölçüm olduğunu düşünüyorum.
Başka olasılıkları ise aklıma getirmek istemiyorum.
bu konuda bilgi sahibi olmak için burayı okudukça daha da kafam karışıyor!! :icon_question:
Böylesi bir artışın bazı çevrelerde ses getirmesi gerekirdi sanırım (50HP),birmot un bilgisayarında görülen değerde bir yanlışlık var-kafası karışmış olmasın...
peki sadece sunu sormak istiyorum bu guc nasıl elde edildi?hayatımdaki ilk araba bu değil bircok marka arac kullandım. bu aracta guc var ozellikle yokuslarda banamısın demiyor. bikac arkadas olcumlerde hata olabiliyo dediler.işi anlayan birisin. dyno ya bagladıgın zaman gercekten yanlıs rakam gosterebilirmi?hadi 100 hp olsun emrede 90 hplik var 10 hp insanlara konusulacak kadar guc farkı hissettirirmi sence?saygılar..
chip nerde uygulandı ?
birmot hangi bilgisayara takarak kac hp guc urettıgını gorebılıyor ?
iyi tune edilmiş bir dyno olmadan guç olcumunu nasıl yaptınız?
0 100 km test yaptınmı ? kac sn
birmotta dyno mu war ya hakkaten öle usb den takınca hp mi ölçüyo :confused: