Pressletebilirsin ama konfirda düşüş olacaktır kesinlikle.sertleşir arac kutu gibi olur.. tavsiye edebileceğim tek opsiyon bunlar...
MB860 cihazımdan 2 ile gönderildi
Mrb. Aracıma Eibach 45/30 sportline yay taktırdım. Ama istediğim düşüşü vermedi. Bu Konuda Deneyimi olan arkadaşlar. Tavsiyenizi bekliyorum Tşk.![]()
Pressletebilirsin ama konfirda düşüş olacaktır kesinlikle.sertleşir arac kutu gibi olur.. tavsiye edebileceğim tek opsiyon bunlar...
Aracınız 1.2 motor olduğu için diğer puntolara göre daha hafiftir bundan dolayı daha az düşmesi normal bence...
Bende Eibach sportline (benzinli yayı) kullanıyorum aracım dizel yaklaşık 1150 kg...
![]()
Konu kadir07 tarafından (29/05/2013 Saat 19:01 ) değiştirilmiştir.
Hayır herhangi bi işlem yapılmadı orjinal halde...
peki ne yapmam gerekir çok değil 2 daha düşşe kafi![]()
Hocam cok ufak kestirebilirsin bence. Ama iyi bir usta şart. Süspansiyon=güvenlik+konfor .. en sagliklisi,yayinizi elden cikartip,istediginiz sonucu verecegine emin oldugunuz yaylar almak.. ugrasmayayim diyorsaniz,cok ufak kestirebilirsiniz..
Sent my MB860 using 2
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
soğuk pres 2 bakla kestir
son sözümüz FENERBAHÇEE.....
H&r veya eibach derim. 5 mm bariz bi dusus gostermeyebilir ozellikle 1.2 gibi hafif bir agirlik icin. 3.5 mm olanlardan alirsaniz hos olur. Tabii imkan yeterse coilover almak en dogrusu olur.
istersen satılık parçasında cor var bir bak derim
son sözümüz FENERBAHÇEE.....
3.5 derken h&r kastettim zaten.
Aman diyeyim yay kestirilmez.
Bu arada eibach 3.5 cm yay vardır.
Sent my iPad using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
benzinli puntolarda düşmeme sorunu kronikbende de aynı durum var mesala eibach 5 cm cok dusurmuyor.H&R 5 cm'ilk takarsan biraz daha düşer ama oda Eibach'a göre daha sertmiş.orjinel ya da spor yaya kestirme,soğuk pres yaparsanda özellikleri bozulacağından konfor kalmaz.durumun varsa ya coil yada air ride yapıcaksın.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri