Sayfa 2/2 İlkİlk 12
34 sonuçtan 21 ile 34 arası

Konu: Gp'lere Nos Sistemi....!

cevher çeken
    cewo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 CVR 49
    Edilen teşekkür: 11

yok bende sti yokki burda gelip yanllş bişhi söliim sadece dediim şu;
    sonucu daha kesin, net, denenmiş şeeler yaptırabilirsiniz. diosn ki mod yapmayalım mı? bana sorsan motora mod evet yapmam.. şimdi o nos kiti için günler haftalat veya yüzmilyonlar harcayacağım ve istediim verimi alamama ihtimalim var. bilmiyorm ama yinede saygı duyuyorm...

jetli33
    Ziyaretçi jetli33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ben de düşünüyorum ancak arkadaşların dediği gibi şu motoru aşındırma olayı kafama çok takılıyor ???? alttaki yorum ne kadar doğrudur ?

HANGİ ARABALARA UYGULANABİLİR?
    TÜM BENZİNLİ VE DİZEL ARABALARDA, 4-6-8-10-12 SİLİNDİRLİ MOTORLARDA, ARACIN GÜCÜNE VE MOTOR HACMİNE GÖRE ÖZEL DİZAYN EDİLMİŞ KİTLER UYGULANABİLİR. ANA PRENSİP OLARAK STANDART MOTORLAR 4 Silindirli motorlar 60-100 Hp. 6 Silindirli Motorlar 75-125 Hp. 8 Silindirli (Small Block) Motorlar 125-150 Hp. 8 Silindirli (Big Block) motorlar 150-250 Hp. EKSTRA GÜÇ ARTIŞINI RAHATLIKLA TOLERE EDERLER. BU DEĞERLERİN ÜSTÜNE ÇIKILDIĞINDA, İSTENEN GÜCE GÖRE DEĞİŞEN FORGED PİSTON, ÇELİK FORGED PİSTON KOLU VE DAHA İLERİ SAFHALARINDA ÇELİK FORGED KRANK GEREKSİNİMİ VARDIR. APLİKASYONUN GENELDE SAĞLIKLI ÇALIŞAN BİR MOTORA YAPILMASI UYGUNDUR YANİ YAĞ YAKAN VEYA ÇOK FAZLA REKTEFİYE EDİLMİŞ MOTORA UYGULANMASI TAVSİYE EDİLMEMEKTEDİR. BİR ÖRNEK VERİRSEK SU’YUN İNSANA BİR ZARARI YOKTUR. FAKAT 5 DAMACANA SU İÇİLİRSE ZARARI KAÇINILMAZDIR. NOS SİSTEMİ DE AYNEN BU ÖRNEKDEKİ GİBİ UZMAN KİŞİLER TARAAN MONTE EDİLİRSE VE MOTORUN KAPASİTESİNE GÖRE SEÇİLİRSE HİÇ BİR ZARARI YOKTUR

( alıntı ; modifiyem.com )

Cuneyt kayakıt
    Cnyt01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Yok
    Plaka
    01 ck 1905
    Edilen teşekkür: 94

Mutlu

Alıntı cewo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok bende sti yokki burda gelip yanllş bişhi söliim sadece dediim şu;
    sonucu daha kesin, net, denenmiş şeeler yaptırabilirsiniz. diosn ki mod yapmayalım mı? bana sorsan motora mod evet yapmam.. şimdi o nos kiti için günler haftalat veya yüzmilyonlar harcayacağım ve istediim verimi alamama ihtimalim var. bilmiyorm ama yinede saygı duyuyorm...
    denenmiş seyler ne olabilir? ben herseyı yaptım denenmıs olarak. performans hava filtresinden egsoz sistemine ufak tefek yapılacak seyler ok ztn. bunlar sadece motora yaptıklarım.bu arada sende haklısın ztn mod yapacak olsan nie dizel secesin nie 90 yerine 75 bg secesın adamların o motor secenegını nıe yaptıgı ortada fazlada zorlamamak lazım. nos sisteminde verim alamama gibi durum yok. sadece sorunla karsılasma riskimiz war. chip veya box uygulaması olsa belkı hayal kırıklıgı yasanır. ama nos sisteminde boyle bi durumla karsılasacagımı sanmıyorum. ben illaki yapacam ama buna on ayak olan bırılerını arıyorum tecrube olarak.bulamazsam cok cok ne olur arkadaslar faydalanır benım tecrubelerden .)

cevher çeken
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 CVR 49

hayırlısı olsn... inş. istediini yaparsın

Cuneyt kayakıt
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Yok
    Plaka
    01 ck 1905

Alıntı cewo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayırlısı olsn... inş. istediini yaparsın
    heh soyle yola gel .) ben sanada bulastırrım burda olsan da uzaksın. bak bızım adana grubu nası sıkayetcı benden sor onlara .) sureklı kanlarına gırıp bısyler yaptırıorm onlarada .)

cevher çeken
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 CVR 49

Alıntı Cnyt01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    heh soyle yola gel .) ben sanada bulastırrım burda olsan da uzaksın. bak bızım adana grubu nası sıkayetcı benden sor onlara .) sureklı kanlarına gırıp bısyler yaptırıorm onlarada .)

ahahahh ben motorumu ellemem multiJET rulezzz jant falan gaza getir beni hele ki bi tane jant buldm gece rüyalarıma giriyo

Cuneyt kayakıt
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Yok
    Plaka
    01 ck 1905

bak araba tek kapı bıde sıyah ona krom cantlar cok yakısır soyle 5 kollu, yalnız sımdı jant atacaksın yorulmasın dıe araba bı power box yapman lazım kı rahatlasın arac dımı .)) neyse bu nos sistemı konusu. konu dısına cıkmayalım. belkı bırı modıfıyede motıvasyon baslıgı acarda bende yazarım .))

Ziyaretçi047
    Ziyaretçi Ziyaretçi047 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

cüneyt adana grubuna sen mi bişiler yaptırıyorsun. merak ettim seni gaza getirip bişiler yaptıran kim aceba

Cuneyt kayakıt
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Yok
    Plaka
    01 ck 1905

kardes valla bılmem 3 ay dolmadan araba full oldu .) eksık bısy soyle.... 3lu gosterge bıle war .) ama resım koymucam sıteye goze gelıorz yaaaa .Pp yoksa resım koymasını bılmedıımden dııl :p

Güntaç Kölay
    guntac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 SN 890
    Edilen teşekkür: 38

kırmızı ışıktan kalkarken etrafınızda saydığınız spor araçlardan bir veya bir kaçının olduğunu onlar kalkmaya çalışırken uzayıp gittiğinizi arkanızdan sizi seyrettiklerini üstüste bir kaç ışıkta aynı olay olunca sizi çevirip abi bu araca ne yaptın sen dediklerini düşünün işte eğlence budur. bi arkadaşımda böyle bir murat 131 vardı. çok eğlenirdik arabaya bindiğimizde.

ama motorun tolere edebileceği sınırlar içinde yakıt karışımını zenginleştirerek ve atmosferik yerine ekstra hava basıncı desteğinide alarak güçlü yanma ile ekstra güce sahip olup kalkış ve ara hızlanmalarda süreleri (0-60, 0-100, 60-100 değerleri gibi) kısaltabilirseniz bu gerçekten olur. ekonomi düşünmüyorsanız eğlenceli sürüş sizi bekliyor derim. dizelde nos uygulamasını gördüm harbi koltuğa yapıştırıyordu.

sonuçta biz dizeli ekonomi için aldığımızdan bir depo ile kaç kilometre hesabı yapıyoruz. haliyle bu eğlence benim için arkadaşlarımın tecrübeleri ile sınırlı kalıyor.

11. Bu mesajı için 2 kişi guntac'ye teşekkür etti:

Cuneyt kayakıt
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Yok
    Plaka
    01 ck 1905

bencede eglence ve gunluk kullanım farklı seyler.. oyuzden motora fazla bısy yapmayı mantıklı gormuyorum. bızdede flas s turbo war .) 200bg ın uzerınde bı arac.) arkadasımın oyuncagı .) bende trafıkte deılde , trafıge kapalı alanlarda oynamak ıcın sırın, temız bı 106 arıyorum .)

13. Bu mesaj için teşekkür edenler:

SİNAN BULUZLU
    basketci_35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Arizona Bej
    Edilen teşekkür: 0

benim yasım küçük daha 17 ama iyi kullanırım ama affınızla yorumlarımı sunmak isterim. 1. benim görüşüm dizel 1.3 lere nos kesin takılmaz yani takılsa bile iyi bi motor modifiyesinden geçmesi lazım. ama benzinlilerde belki dicem ama sanmıyorum o motor nos u kaldırmaz ama bi benzinli gp ye piston kapaklarını tabak kadar büyüttün mü en azından gerekli oranlarda verilirse nos tam manasılyla uygulnır . ha bu dediğim nosun keyfini almak isteyenlere yoksa 1 sn yada 2 sn nos kullanmak istiyosanız fazla modifiye istemez ama bi en az 2000 cc 2500 cc motor olacakki 5 sn nosu kapatabilsizin ... bu benim yorumlarım saygılarımlaa..
    Konu Linos tarafından (28/12/2007 Saat 11:50 ) değiştirilmiştir. Sebep: Font düzeltildi! (Lütfen forum kurallarını okuyalım!!!)

Murat YANIK
    Linos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Plaka
    06 BE 7673
    Edilen teşekkür: 1268

Alıntı basketci_35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim yasım küçük daha 17 ama iyi kullanırım ama affınızla yorumlarımı sunmak isterim. 1. benim görüşüm dizel 1.3 lere nos kesin takılmaz yani takılsa bile iyi bi motor modifiyesinden geçmesi lazım.
    https://forum.grandepuntotr.com/vbga...?do=view&id=19

okan tek
    OKİNEN okinen_26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    26 TK 098
    Edilen teşekkür: 8

araclardakı pıstonların ham maddesı aynıdır sadece guce gore yanma odası hacmı ve kurs uzunlugu farklılık gosterır bu yuzden nos takmanın herhangı bır zararı olmaz 1 senedır 77 bg arkadasımın puntosunda takılı gayette guzel ımkanı olanlar bence yaptırsın derım

Sayfa 2/2 İlkİlk 12