Hayırlı olsun anladık araban 17 jant
Ayrıca burası FİAT forumu elbetteki Röno ile ilgili dusunceler olacak.Bu cok normal...
Bir iddanız ve modifiyeniz olacaksa bunun en hakkını veren yorumlar Megan forumlarında olur.
......
Konu Furious1990 tarafından (30/01/2013 Saat 22:08 ) değiştirilmiştir.
AnıL Ercan
Hayırlı olsun anladık araban 17 jant
Ayrıca burası FİAT forumu elbetteki Röno ile ilgili dusunceler olacak.Bu cok normal...
Bir iddanız ve modifiyeniz olacaksa bunun en hakkını veren yorumlar Megan forumlarında olur.
Konu Misafir046 tarafından (30/01/2013 Saat 21:50 ) değiştirilmiştir.
Ama beyler on7 jant !
Hayırlı olsun çipinn..
Ya ben boyle birsey gormedim arabam diye konu acsin mod arkadasta tasisin bir zahmet hangi foruma girsem karsima cikiyor hepsine eyvallahta punto forumunda ne isi var reno cipinin jantinin..
Benim araba girtlak dolu hepsine bir konu acsam, kimse forumu kullanamasa benim arabayami baksa reklamimda olur =)
Bu daha iyi. Başka bir siteden
Megane 2'ye KÖNIG SE25 marka 17 Jant , 225-45-17 SYRON Lastik TAKILDI...)
17 jant'ı Özellikle kullanmamın amacı chiplyken ve 17 jant varken nasıl oldugu bide bunun 16 veya 15 jant halini düsünmenizi istememdir.
ama insanlık bendeki konu acıyorum foruma yardımcı olmak istiyorum piyasada 600 650 ye yapılan chip tuning işlemini bu sitede 500 550 ye yaptırabilirdim. ama arkadaslar yok fiat sitesi yok bilmem ne sitesi gibi sacma sapan seyler yazmış.
konunun içerigini siliyorum size insanlık yaramaz dahada bu foruma girmem ve paylasım yapmam.
AnıL Ercan
benim için eşek altın semer ilişkisinden öteye geçemez.
Arkadaş biraz heyecanlı ve ben yaptım herkes görsün havasında sanırım.. Bu forumda 300 liraya yapan var chip tuning işini keşke çok bilmeyip biraz araştırsaymış 250 lirası havaya gitmezdi![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Beyler ne yaptik simdi plastik camurluk nasil modifiye edilir hepimiz mahrum olucaz..
Genco ozur dileriz ne olur bize anlat megane nasil yapilir 17 jant nasil cip nasil cok guclu 105lik reno motoru gojo torpido cilasi mahrum etme bizi..
sedan megana ne yaparsan yap 17" değil 27" jant olsa farketmez. çünkü o araç modifiyeye gitmez, ayrıca 1.5 dci motora 135 hp az bence ve bizde yazılımı 600 değil 300 tlden yaptırdık cemal abiye hayırlı olsun![]()
Berkan hemen west marinden 303 aerospace al pahali gelebilir cok bereketli.. ben torpitoma eziyet ediyomusum ne guzel hic toz tutmuyo diyeceksin begenmezsen ben senden geri alirim denemesi garanti =)
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri