Abi yaptirmayi bende istiyorum ama dedigim gibi iki anfi lazim iki takim compenant alicaz. Sonra aku yetmeyecek kapasitordu akuydu girecek isin icine... Ben bu filmi biliyorum abim ya valla hic gerek yok bu filmin sonundan arabada oynamayan zingirdamayan yer kalmamisti
Sent my iPhone using
Benim favori tesisatım önlere component arkalara normal hoparlör amfiyle beslenecek, Bass cok istenirse slim konur hem bagajı daraltıyor bass hemde nekadar somun civata baglantı bacagı varsa gevşetiyor.
Sanırım bu jantlar 15 olmalı...
hayırlı olsun eskisine göre çok güzel olmuş..
bu arada tesisatsız arabaya binilmez sen kur sistemini![]()
Hacım ben müzisyen adamım bangır bangır müzik zaten sürekli muhatap olduğumuz şey yüksek sesten ziyade Temiz ses ararım![]()
Jantlar çok güzel hayırlı olsun.
Aynı jantlara İzmir deki yetkili servisin biri 1000 TL fiyat çekti bana, kampanyalı indirimli fiyatıymış. nasıl oluyor bu iş anlamadım![]()
Ben hiç birini aramıyorum artık yolda giderken bi ses gelsin yeter bence
Eyvallah dostum sağolasın. Servisler arası fiyat farklılığını duymuştum ama bu kadarını duymamıştım. Bende kampanya gibi bir şeyden aldım sanırım. abi sağolsun 650 dedi jantlara normal piyasasını da bilmediğim için direk aldım![]()
abi farkı.
Kutudan 160 TL civarında bijon ve göbekler çıkıyor, Bununda göz önünde bulundurulması lazım.
hocam aynı jantlardan bende 3 ay önce aldım taktırdım 650 tl.ye..daha sonra araç bir sallanıyor bir sallanıyor ayrıca çok acayip bir balans var....servisti ustaydı herkes içk akis lalesi dedi..söktüler taktılar uğraştılar olmadı....akisler sağlam..sonunda anladık ki benim 2006 multijet göbeği 98 mm ymiş.jantın göbeğide 100 mm.yani ne oluyor araç zangır zangır titriyo ve düşük hızlarda sallanıyo...şimdilik göbeğe bant sarıp araçtaki sorunu düzelttik.daha sonra tornadan kelepçe yaptıracağım bilgine...
İSTİKBAL GÖKLERDEDİR
M.KEMAL ATATÜRK
Güle güle kullanın![]()
Araç,sahibinin kişiliğini yansıtır. Gerisi size kalmış
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri