Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
61 sonuçtan 41 ile 60 arası

Konu: Dynamic jantlarım

Ziyaretçi
    Ziyaretçi Ziyaretçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı murder01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Canım kardeşim daha eksiğimiz çok bence sende abarthlan şeritler falan bide set tamamdır işte.
    Abi serit dusunmuyorum ama tesisat konusu cok kanima giriyorsunuz. Evde 38'lik dev bi bas'im var iki amfi ve 2 takim compenant lazim yapma boyle girme kanima

Sent my iPhone using

Ziyaretci031
    Ziyaretçi Ziyaretci031 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı sad Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi serit dusunmuyorum ama tesisat konusu cok kanima giriyorsunuz. Evde 38'lik dev bi bas'im var iki amfi ve 2 takim compenant lazim yapma boyle girme kanima

Sent my iPhone using
    Kana girmek değilde Ali canım kardeşim yanlış anlamada çok canlı olur biliyormusun bence olması şarttttt.

Ziyaretçi

Kana girmek değilde Ali canım kardeşim yanlış anlamada çok canlı olur biliyormusun bence olması şarttttt.
    Bak şimdi bu kana girmek değil mi abi? Abi nolur gaz verme bana sonu kötü bu işin punto'nun bütün civatalarından ses duymak istemiyorum lütfen.

Ziyaretci031
    Ziyaretçi Ziyaretci031 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bak şimdi bu kana girmek değil mi abi? Abi nolur gaz verme bana sonu kötü bu işin punto'nun bütün civatalarından ses duymak istemiyorum lütfen.
    Tamam tamam yaptırma.Ama yaptırsan iyi olurdu benden söylemesi

Ziyaretçi

Tamam tamam yaptırma.Ama yaptırsan iyi olurdu benden söylemesi
    Abi yaptirmayi bende istiyorum ama dedigim gibi iki anfi lazim iki takim compenant alicaz. Sonra aku yetmeyecek kapasitordu akuydu girecek isin icine... Ben bu filmi biliyorum abim ya valla hic gerek yok bu filmin sonundan arabada oynamayan zingirdamayan yer kalmamisti

Sent my iPhone using

Kaan Acurol
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Budweiser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 524

Benim favori tesisatım önlere component arkalara normal hoparlör amfiyle beslenecek, Bass cok istenirse slim konur hem bagajı daraltıyor bass hemde nekadar somun civata baglantı bacagı varsa gevşetiyor.

Mehmet Aşkın
    Moderatör elbruz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 458

Sanırım bu jantlar 15 olmalı...

Ziyaretçi

Alıntı Budweiser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim favori tesisatım önlere component arkalara normal hoparlör amfiyle beslenecek, Bass cok istenirse slim konur hem bagajı daraltıyor bass hemde nekadar somun civata baglantı bacagı varsa gevşetiyor.
    Benim tesisat anlayisimda cift anfi iki takim kompenant bir takim oval bir 38'lik kapasitor aslinda ama bu arabaya yapmak istemiyorum.

Alıntı elbruz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım bu jantlar 15 olmalı...
    Aynen jantlar 15"

Sent my iPhone using

Can Aşan
    can-asan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 314

hayırlı olsun eskisine göre çok güzel olmuş..
    bu arada tesisatsız arabaya binilmez sen kur sistemini

Ziyaretçi

Alıntı can-asan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun eskisine göre çok güzel olmuş..
    bu arada tesisatsız arabaya binilmez sen kur sistemini
    Eyvallah dostum sagol tesisat konusuna bakicaz artik

Sent my iPhone using

11. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Kaan Acurol
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Budweiser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah

Hacım ben müzisyen adamım bangır bangır müzik zaten sürekli muhatap olduğumuz şey yüksek sesten ziyade Temiz ses ararım

Onur Cankut
    Cuhara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 24

Jantlar çok güzel hayırlı olsun.
    Aynı jantlara İzmir deki yetkili servisin biri 1000 TL fiyat çekti bana, kampanyalı indirimli fiyatıymış. nasıl oluyor bu iş anlamadım

Ziyaretçi

Alıntı Budweiser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hacım ben müzisyen adamım bangır bangır müzik zaten sürekli muhatap olduğumuz şey yüksek sesten ziyade Temiz ses ararım
    Ben hiç birini aramıyorum artık yolda giderken bi ses gelsin yeter bence

Alıntı Cuhara Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Jantlar çok güzel hayırlı olsun.
    Aynı jantlara İzmir deki yetkili servisin biri 1000 TL fiyat çekti bana, kampanyalı indirimli fiyatıymış. nasıl oluyor bu iş anlamadım

Eyvallah dostum sağolasın. Servisler arası fiyat farklılığını duymuştum ama bu kadarını duymamıştım. Bende kampanya gibi bir şeyden aldım sanırım. abi sağolsun 650 dedi jantlara normal piyasasını da bilmediğim için direk aldım

Kaan Acurol
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah

abi farkı.

Tuncay A.
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. 1ocak2011 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 623

Kutudan 160 TL civarında bijon ve göbekler çıkıyor, Bununda göz önünde bulundurulması lazım.

Ziyaretçi

Alıntı 1ocak2011 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kutudan 160 TL civarında bijon ve göbekler çıkıyor, Bununda göz önünde bulundurulması lazım.
    Tabi abi bunlarda vardi kutunun icerisinde her ne kadar bazi jant takimlarinda olmasa da benim jantlarda cikmisti

Sent my iPhone using

h k
    plus06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 13

hocam aynı jantlardan bende 3 ay önce aldım taktırdım 650 tl.ye..daha sonra araç bir sallanıyor bir sallanıyor ayrıca çok acayip bir balans var....servisti ustaydı herkes içk akis lalesi dedi..söktüler taktılar uğraştılar olmadı....akisler sağlam..sonunda anladık ki benim 2006 multijet göbeği 98 mm ymiş.jantın göbeğide 100 mm.yani ne oluyor araç zangır zangır titriyo ve düşük hızlarda sallanıyo...şimdilik göbeğe bant sarıp araçtaki sorunu düzelttik.daha sonra tornadan kelepçe yaptıracağım bilgine...
    İSTİKBAL GÖKLERDEDİR
    M.KEMAL ATATÜRK

Ziyaretçi

Alıntı plus06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam aynı jantlardan bende 3 ay önce aldım taktırdım 650 tl.ye..daha sonra araç bir sallanıyor bir sallanıyor ayrıca çok acayip bir balans var....servisti ustaydı herkes içk akis lalesi dedi..söktüler taktılar uğraştılar olmadı....akisler sağlam..sonunda anladık ki benim 2006 multijet göbeği 98 mm ymiş.jantın göbeğide 100 mm.yani ne oluyor araç zangır zangır titriyo ve düşük hızlarda sallanıyo...şimdilik göbeğe bant sarıp araçtaki sorunu düzelttik.daha sonra tornadan kelepçe yaptıracağım bilgine...
    Hocam benim araç 2008 olduğu için bir problem yaşamadım çok şükür jantları taktık cuk diye oturdu yerine maşallah. Jantlardan sonra 170-180'leri gördük en ufak bi titreme vs yok maşallah

Ferhat Yılmaz
    Hatayye81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Muğla
    Rengi
    Evo Granit Gri
    Plaka
    48V3431
    Edilen teşekkür: 64

Güle güle kullanın
    Araç,sahibinin kişiliğini yansıtır. Gerisi size kalmış

h k
    plus06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 13

Hocam benim araç 2008 olduğu için bir problem yaşamadım çok şükür jantları taktık cuk diye oturdu yerine maşallah. Jantlardan sonra 170-180'leri gördük en ufak bi titreme vs yok maşallah
    o zaman kazasız belasız iyi günlerde kullanın belki aynı sorunu yaşayan olursa çözümüne ulaşmış olur.
    İSTİKBAL GÖKLERDEDİR
    M.KEMAL ATATÜRK

22. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon