Alıntı LorDracula Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
feyyaz kunt abiye katlıyorum ya arabayı değiştir yada yere yaklaşmayı bırak bence konfor istiyorsan yerde bulamassın
abi yerden yükselince olmuyor leylek gibide gezilmiyor
Alıntı Eduardo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben soguk presle onu 8cm bastim zaten puntonun orjinal yaylari bana sert geliyodu bastim sorun olmadi su ana kadar gunesli yenibosna tarafina ugrarsan aracimi veririm bi test surusu yaparsin
şu an benimkide 8 cm basık ama spor yaylarla olduğu için arabada sanki yay yok gibi oldu spor yayı bu kadar presletmek çok mantıksızmış onu anladım
Alıntı Mr.ze Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben konforu yerde bulamayınca ne yaptım. Arabayı değiştirdim. Yükseklerde takılıyorum
abi biz daha öğrenciyiz sürünmemiz lazım
Alıntı Semih Kurtulmus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben ikisini de kullandım özellikle hr den çok şikayetçiydim şuan 8 cm civarında bastım aracı ben coille hr den daha konforlu eibach konusunda zaten hiç takma daha iyi düşürme diye bi kavram yok ancak kalas gibi oluyor bence hepsi gereksiz.. bunu hepsini kullandıktan sonra anladım

coil almayacaksan orjinal yayları preslet gitsin en azından basık olur ama virajlara spor yaydaki gibi giremezsin o da dert olacağını sanmıyorum
virajlarda çok savurur dimi spor yay sert olduğu için savurmuyor. virajlarada aslında hep sert girerim preslettikten sonra artık yavaş girmeye alışacağız napalım herşey konfor için