orjinal iyidir16"bulursan tadından yenmez
![]()
ayıpsın kardeşim kayseriliyim tabiki de hem anne tarafından hem baba tarafındanama telefonda ne derece söker orasını bilemem
lasitklerle ilgili yazını geçen gün okumuştum hak verdim açıkçası. yarın arayıp bi konuşayım,lastiklerin tarihini falan sorayım ama ederinden fazla vermek istemem, sence böyle bi ürüne kaç para verilir?
orjinal iyidir16"bulursan tadından yenmez
![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
valla hocam "tertemizse" 1000 lira verilir. ancak 2. el jant lastik büyük kumar. jant eğri olur bakınca anlayamazsın, sonra 100 lira torna parası kaçar. sahibide bilemeyebilir jantın eğri olduğunu. bence sen yinede acele etme, aracın siyahmış, bronz veya gold diye tabir edilen renklerde bence çok yakışır arabana..
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
tavsiye ettiğin renkler çok güzel ancak devamını isteyen renkler hepside, kromları sökmek, far sis karartmak, abarth spoiler falan isteyecek renkler. ben daha uslu göze çarpmayacak bişeyler istiyorum. acele etmemin sebebi de eylül ayında servislerde 15 emotion jantlarda kampanya var, takacak bişey bulamazsam gidip onu alayım kampanya bitmeden.
jantı oradan bi arkadaşım lastikçiye gösterse balans yapıp yapmadığı anlaşılır mı?
bunlar orjinaldir heralde ya çakmasını almam zaten, tanesi 25 kilo çeker sonra arabayı biz itmeyelimbi bakalım ya 16 17 ya da 15 ne tutturursak güzel yakışıcak zarar ettirmeyecek bişey olsunda yeter ki
![]()
Konu emrgnc tarafından (21/09/2012 Saat 02:26 ) değiştirilmiştir.
lastikçi tabiikide anlar kardeşim jantın durumunu. belki görmüşsündür benim jantlarım siyah, far karartma spoiler tarzı bişede yok aracımda. daha 10 gün vaktin varmış, sen yinede önerimi bir düşün, replika advan rg2 ler var bronz renk. çok güzel durur siyah araçta..
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
çok güzel durur ama dediğim gibi göze çarpacak bi model, hele ki advan lara bayılırım. arabanı gördüm konuyuda takip etmiştim, güzelde oldu jantların ama ben öyle bi durumda uslu duramam devamını getiririmartık bu son para harcamam olsun çünkü çevremdekiler tepki göstermeye başlıyor
Emreciğim, Evo Sport jantı![]()
Tuncay abi şimdi olanı var olmayın var lütfen![]()
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
Emre hangi jantta ne kampanyası var 15 liklerde?![]()
abi hiç oluyor mu şimdi
dimi![]()
benim içinde geçerliyse ilandaki jantları askıya alayım mı abi
15 emotion jantları yok mu onların fiyatlarında indirim varmış bi yetkili servise
falan sor istersen, normalde çok pahalı fiat jantları biliyosun
ilandaki satıcıyla görüştüm fiyatta anlaştık fakat bana ordan birinin jantlar hakkında yardımcı olması lazım, adam forumdan değil ki güvenip eyvallah diyeyim. var mı bursa dan yarım saatini ayırabilecek biri?
kaça anlaştın kardeşim?
Muhammad Ali Clay
ö.m attım
Mini üretimi 16 inç Otomobil / Arazi Aracı Jantı 625 TL Sahibinden satılık ikinci el - 92107533
ya 5 kollu olacak ya da Fun jantı olacak
benim aracımda bu ilandaki jantlar takılı çok küçük bir torna işlemi gerektiriyor sanırım poryaya giren göbekten ancak 1 mm.
kuş kadar hafif orijinal mini cooper jantları, ET değeri olsun duruşu olsun gayet güzel.
acele olmasa aracıma ait bir temiz foto yetiştirirdim sana...
olmazsa forumda satılık takım 16" fun jant-lastikleri mevcut.
ben de 17" pek tavsiye etmem yolların durumu malum ayrıca 17" lastikler daha pahalı![]()
Alper DEMİR
2005 model Honda Civic HB AT 1.6 ies (Aralık 2012...)
2009 model GP 1.3 mjet Active (1 yıl)
2006 model Meriva OPC (2 yıl)
1995 model Vectra GT (2 buçuk yıl)
Eger TakeOff harici birsey alacaksan. Madem krom istiyorsun bende sana Devino 639 modelini onereyim.
Punto'da Takeoff'tan sonra en guzel janttir bence.
GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
Oz Büyücüsü
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri