0 mı 2.el mi alıcaksın ?
Yarın dersten çıktıktan sonra Ankara'ya geleceğim. H&R 50-40mm spor yay alacağım acaba bu konuda fiyat bilgisi verebilecek özellikle bu işi yapan birisi var mıdır ?
Ömer arkadaşım sağolsun epey ilgilendi. Hala fiyat haberi bekliyorum gerçi![]()
Aşağı yukarı nakit alacağım için epey uyguna gelecekmiş. Bende aynı fiyatlara aramızdan birisi yapıyorsa yabancıya gitmesin para diye başlık açayım dedim ..
Saygılar
Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...
0 mı 2.el mi alıcaksın ?
kardeş 0 ayarında yay var istersen hr 5 cm, 2 hafta takılı kaldı 1000 km yapmadı
tamam ya hatırladım, avatarı değiştirince farketmedim. nicke bakmamışım hiç![]()
sıfırı bildiğim kadarıyla 400-420 lira takmayada 50-80 arası alırlar.450-500 çıkar cebinden![]()
Eğer fmtuningse takılmasıyla beraber 425-450 arası birşey diyeceklerdir tahminimce![]()
hadi bakalım o zaman en az maliyetle halledersin inşallahokulda olmasam uğrardım yaylar takılırken tanışmış olurduk
Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...
Hayırlı olsun , aynen bende okul olmasa ugramak isterdim![]()
yav ben arabayı evde bırakıp kampüse yerleştim o yüzden pek bi yere gidemiyorumbide bütünleme sınavlarını çıkardılar başımıza birader nasıl bi ızdıraptır bu yazın ortasında
kaybolmazsın ama ankarada ya o kadar karışık olduğunu sanmam
![]()
deme öyle otobüs bu havalarda işkenceye dönüyor he le bide klimasıza denk gelirsek çok fenaaömer nerde göremiyorum bu aralar bana bi srp borcu var
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri