"atmosferik araçta turbo türbülans sistemini nereye taktınız?"
"bu kadar saçma bir şey olamaz turbonun hortumna pervane takıyosun ama pervanede ne bi elektrik motoru var nede başka bir sistem turbo havayı çekerken o pervaneyi döndürecek buda havayı hızlandıracak arac 10 beygir şahlanacak ... bırak bu işleri mike"
arkadaşlar ürünü almadan yorum yapmışsınız (zaten çoğunuz yanlış algılamış olayı beyler malzemenin adı turbo türbülans sistemi turbolu araca takılmıyor (isteyen takabilir ama ürün turbosuz araçlar tasarlanmış,zaten turbolu araca takılması biraz embesilce olur ) atmosferik aracın enjeksiyonu ile hava filtresi arasındaki boruya takılıyor ayrıca tekrar söylüyorum ürün turbosuz araçlarda alt devirlerde etkili , kesinlikle alın falan demiyorum belki 2 beygir bile arttırmaz ama dediğim gibi aslında ürün alt devirleride canlandırmıyor , olayı biraz düşününce anlayabiliriz aslında (hadi beyin fırtınası ) gaza bastığımız anda motor enjeksiyonu hava filtresinden bir süpürge gibi hava çeker (ama yalnızca motor gaza bastığımız kadar hava çeker) şimdi bu aleti taktığımızda motorun havayı çok çekmesine gerek kalmıyor çünkü pervane sayesinde gereğinden fazla hava çekiyor motor (NE KADAR SAĞLIKLI ? ökkeş usta bilir ) dolayısı ile arac yüksek vites düşük devirlerde gaza yüklenmenize gerek kalmadan ideal devrine ulaşıyor , aslında olayı kısaca özetlemek gerekirse yüksek vites düşük devirlerde , düşük deviri hızlı bir biçimde ideal devre çıkarmak , ama dediğim gibi yalnızca bayır yukarı çıkarken bunu fark ettim hızlanırken çok işe yarıyormu onu test edemedim çünkü 1.4 T-jet Sport 120HP grande punto aldım whuuuuhuuuuuuuu