Alıntı LevenTgb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Öncelikle bu güzel açıklamalar için teşekkür ediyorum. Böyle bir konu açmayı düşünüyordum ve bu konuyu görünce daldım içeri Konuyu açan arkadaşa da teşekkür ederim

Açıklaman için bir kez daha teşekkür ediyorum ve birde sorum olcak ben 2 gün önce kat iptali yaptım alt devirlerim canlansın diye gayette başarılı oldu memnunum şuan için chip yaptırmayıda düşünüyorum fakat siz EGR iptali önermişsiniz ben ise özellikle EGR iptali düşünmüyorum size sorum da bu Neden özellikle öneriyorsunuz EGR iptalini? Cevap için şimdiden teşekkür ederim
Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu. EGR konusundada;

https://journals.tubitak.gov.tr/engi...2-7-0011-6.pdf

Bu yazı detaylı bir şekilde anlatmış vakit bulduğunuzda okumanızı tavsiye ederim.

Alıntı matadorcuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İlgi ve alakanıza teşekkur ederım.Bu dızel konusu bıraz karısık geldı bana sımdılık motor modıfıyesınden vazgectım.Saygılar.
Karışık bir durum yok gayet basit aslında Siz bileceğiniz iş.

Alıntı _FeRDi_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
En temizi başlangıç için Chiptuning ve sana Mehmet Gazihan ı öneririm istanbul da. Ayrıca istersen bostancı oto sanayi girişin de Bilen Egzost a ( Fatih Usta ) gidip benim adımı verirsen sana dizel ve egzost sesi hakkında detaylı bilgi verirler. Ama kısaca söylenenler doğru dizellerde egzot sesi asla sizin istediğiniz desibel de olmaz.

Ayrıca her 75 BG sahibine diyorum bizim araçlara chip şart. Fiat çok sıkıştırmış bizim araçların motorunu.
+1

Ayrıca Chip konusunda Mehmet Gazihanın dizel araçlarda uygulamaları meşhur evet Ataşehirde yeri Highway tuning bende önerebilirim, ufak tefek kötü yorumlarını duydum gerçi her yazılımcı için karalayanlar var. Genel olarak geridönüşleri güzel Gazihanın. Egzost konusunda bostancı sanayide Süreyya ustayı öneririm. Egzostan Adam bile yapar