arkadaşlar dizel gp ma bloww off taktırmak istiyorum.deneyimli olan arkadaşlar tavisye eder mi ederse nasıl nerde ne kadara yaptırabiliriz yardım??buarada elektronik istemiyorum
arkadaşlar dizel gp ma bloww off taktırmak istiyorum.deneyimli olan arkadaşlar tavisye eder mi ederse nasıl nerde ne kadara yaptırabiliriz yardım??buarada elektronik istemiyorum
öncelikle ses yapsın diye takılan birşey değil blow off valf. ses için yapacaksan git elektronik taktır. yok ben turbomu seviyorum diye taktırayım diyorsan hiç taktırma işe yaramaz. negatif etkisi bile olabilir.
benzinli araçlarda bulunan gaz kelebeğinin kapanması sonucu oluşan basıncı atan valftır blow off valf. dizel araçlarda gaz kelebeği olmadığı için böyle bir sisteme ihtiyaç yok. turbon zaten wastegate olarak adlandırılan turbo.elektronik birşey taktırmayıp gerçekten bir valf koyarsan araya ve kaçak yaparsa turbona gidecek olan gazın azalması durumu oluşur ki turbon geç dolar performans problemi yaşarsın. dizel araç zaten durmadan besliyor turboyu.
herşeyi geçtim puntonun eti ne budu ne ki böyle bir sese ihtiyaç duyalım bence bu tip şeyler biraz apaçi işi oluyor. altımızdaki bir wrx sti değil ki.
İlanlarda hazir al tak şekilde satiyorum düşünürseniz pm ile görüşebiliriz
Kaming Son
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene
Dumani Üstünde Punto
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri