kımsenın bılgısı yoktu sanırım 3. resımdekı yayları aldım bugun elıme ulastı takınca resım vede detayları paylasırım
gittigidiyor sitesinde baktım ortalama eibach fıyatları 350-400 tl arasında ama 3 farklı fotograf var bunlar ıcınde aracıma (1.3 mjet) bı tek sadece bırınde uyumludur dıyo.Anladıgım kadarıyla Attııgım ılk ıkı resımdekı 1.Sportlıne 5cm benzınlı 2. prokıt yıne benzınlı 3.5 cm son gonderdıgımde 3. resım prokit sportline yazan dizel 4 cm sanırım.Hangısını secmem gerektıgını yakın zamanda yay alan arkadaslar kutusundan bakıp yardımcı olursa cok sevınırım.
![]()
kımsenın bılgısı yoktu sanırım 3. resımdekı yayları aldım bugun elıme ulastı takınca resım vede detayları paylasırım
valla daha taktirmak nasip olmadi duruyo kutuda ewde bakim a verecegim hepsi bir arada olsun diyorun r6 benimdi 1yil once sattim 3 yil bebek gibi baktim bindim guzeldi ustune gecic 6 ay rr bindim simdi artik tarz degistirip supermoto almak icin onuda sattim bakalim pusudayim motorculuk cikmiyo insandan sehir ici ybr devam![]()
bende apashe tvs almayı düşünüyorum artık eğer satamazsam ama puntoyu satarsam k7 k8 gsxr-600 gelecekBirde supermoto yamaha xt660x öneririm arkadaşımda vardı çok sürdüm kürüyor alet biraz yakıyor ama hakkı turuncu renkti r1 stopu koymuştuk gören ktm sanıyordu çok pis yanlıyor ama
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri