Ben açıkçası pistonların değişmes gerektiğini düşünmüyorum.çünkü t jet satış sayısı fireden az.sırf bu nedenle farklı motor üretmez.incelediğimde çapxstrok aynı.motorların fotoğraflarından inceledim blok da benzeşiyor gibi
Ben açıkçası pistonların değişmes gerektiğini düşünmüyorum.çünkü t jet satış sayısı fireden az.sırf bu nedenle farklı motor üretmez.incelediğimde çapxstrok aynı.motorların fotoğraflarından inceledim blok da benzeşiyor gibi
YENİ HYUNDAİ İ20 1,25 STYLE+PAN 1,25
PUNTO EVO 1.4 FIRE ENGINE DUALOGIC METALIC EVO WHITE SKYDOM GÜZEL ARAÇTI MAZİDE KALDI
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
t-jetle arasındaki farklar silindir blogu 6 mm kısa silindir kapağı farklı 16v olmasından,pistonlar farklı,manifold ve gaz kelebek sistemi farklı,borular ve debimetre,intercooler,egzos manifoldu ve turbo bende arabamı yapmayı düşündüm hatta turbo yerine elektrikli süper charger takmayı bile düşündüm çok fazla değişiklik yapmadan yine youtubede elektrikli caharger uygulamalarını izledim tek düşüncem yazılım bunları uyguladıktan sonra birde verim alamazssak yaptığın işin hiç bir işe yaramaması yani istediğin verimi alamaman ve tekrar taktıklarını söküp yeniden geri toplamak ölüm.![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri