benzinli için chip daha iyi bir seçenek sanki.box var mı yok mu bilmiyorum.
bunun benzınlı ıcın olanı varmı arkadaslar ?
benzinli için chip daha iyi bir seçenek sanki.box var mı yok mu bilmiyorum.
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Arkadaşım deneme ve kullanım sonucu ölçüm test değerlerinide yazabilirsen iyi olur eskiden şu hızda çıktığım rampayı şimdi bu hızla yada eskiden düz yolda normal kullanımda 0-100 km arası ne kadar listre yakıyordu box uygulamasından sonra ne kadar yakıyor diye test mutlaka yapacaksındır bunlarıda bizimle paylaşmanı rica ederim
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
Normalde 5.4 lt/100km civarlarında seyreden yakıt tüketimim,şu aralar 5.0 lt/100km civarında seyrediyor.gidilip gelinen mesafeler aynı.gidiş geliş saatleri aynı.
Muhammad Ali Clay
motor ömrünü azaltmıormu peki
şahsen kendim formatlı cr power box ürunü ve çevremdeki samimi arkadaslarımın dizel arabalarında astra,corsa, peugeot, punto, evo, linea olmakla bereber sıkıntısız kullanmaktayız.şehir içi mod .7 de spor kullanımda güncel 14 lt dizel yakıt ile 250 km -normal kullanım da ise 275 km mesafe kat edersınız tecrube ıle sabıt. aracınıza kalıtelı yag ve yakıt aldıgınız surece sıkıntı olacagını dusunmuyorum .
Muhammad Ali Clay
gazihan kendi malım iyi dememişki, hepsini uygulamış biri olarak söylüyorum chip,box,büyük turbo bu liste uzar gider
kısaca box ile 14 hp alıyordum, gazihana yaptırdım yazılımı aracım şu an 96 hp dynolu olarak aynı boxtan albea sahibi arkadaşım var araçlarımız boxla hmn hemen aynı yürüyordu şu an 3 boy daha öndeyim yakıt tüketimine gelince yazılım tüketimi düşürmüyor uzun yol yapmıyorsanız, ama basarsanızda yarım litre fazla tüketiyor, memnunmuyum evet chip daha iyi
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri