tek çözüm coilover yada yayları presleme işine girmen lazmal coilover aradaki boşluk kapansın benim şuan ön lastik çamurluğun içinde
![]()
Aracimda 17 inch jant ve vogtland 3,5 cm yay var
Lastik - camurluk arasindaki mesafe gozume batmaya basladi
Onerileriniz?
?
tek çözüm coilover yada yayları presleme işine girmen lazmal coilover aradaki boşluk kapansın benim şuan ön lastik çamurluğun içinde
![]()
5 liğin zamanı gelmiş![]()
voglandı h&r yap yada eibach 5 lik al
H&r bulamadim izmirde, fk onerdiler de burda okuduklarim sebebiyle on yargiliyim..
Vogtland 3,5lari kestirmek de istemiyorum.
5cmlik, puntoyu cidden dusuren yay ne alsam deliricem wala
H&R yada Eibach Benim yaylar satılmasaydı gönderirdim kardeşimBulursun ama az bekle çıkar burda 2. el
Eibach ve h&r net 5 cm dusuruyo sanirim?
vardı forumda fotoğrafını paylaşan bir çok insan aradaki mesafe neredeyse tamamen kapanıyor...
Eibach sportlineda ön 45mm arka 35mm diyor, bu mudur 5cm yani? Sportline serisi mi alalim?
Hepsi böyle zaten 5 yazsada indirme 45 mm aracın dizel olsa benzinli yayı al diycem ama yapacak birşey yok![]()
yay almana gerek yok bence, mevcut yayları preslet cuk diye otursun
Yay kesmek ve ya presletmek hem tehlikeli hem de ses yapiyo direksiyon hareketlernde diyolar..
Bu arada hr distribitoru pozitif oto sitesinde hr 5cm yok, 3,5 var punto icin
Eibach sportline kullanan var mi bi referans versn bana
arkadaşlar h&r 50mm yay ben bulamıyorum nette filan, yokmu ki?
abi dur sana bulayım hemen corsa d ile tamamen aynı yaylar
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...856367/detay/?
Konu darkman tarafından (12/10/2011 Saat 19:59 ) değiştirilmiştir.
Abi eywallah ya, demek birebir uyar diyosun grandeye bunlar
Dusurur vogtland 35mm den fazla diosunuz dmi?
Yakarim bu forumu walla![]()
üstünde yazıyor zaten kutusunun Corsa d,Grande punto alfa romeo mito uyumlu yazıyo voglanddan fazla düşer kesin
Bi de hr yay ve koni amortisorden olusan alcaltma kiti var 1000 tlye sahibindende, ayni saticida, ama yayin kaclik oldugu yazmamis..
o paketi alırsan yayını kendin seçersin ama koniler sarı değil sertlik ayarı yok byuk ihtimal
arkadaşlar puntoya 15 lik jant lastik aldım fakat araç yüksekte kaldı yay takmam lazım varmı arkadaşlar sizde
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri