Evet arkadaşlar birkaç zamandır prototip halindeki kiti kullanıyorum.İşte sonuçlarla ilgili birkaç örnek;
Arabanın çelişi çok güzel oldu Dün ikinci köprü yolunda kağıthane sapağından önceki yokuşta 5. viteste 100 ile gidiyordum. Gaza yüklendiğimde gaza inanılmaz tepki gösterdi ve hız direk 130-140 a çıktı zorlanmadan. Aynı şekilde maslak sanayide çok dik bir yokuşta kalkış ve sprint testleri yaptım. Sonuç çok iyi. Arabanın ilk kalktığındaki o hantal yapıyı ortadan kaldırıyor. Kutuyu iptal ettiğimde fark ortaya çıkıyor zaten.
Yakıt olayına gelince; Ben genelde bahçeşehir ikitelli arası kullandığım için ağır trafiğe girmem. Normal pozisyonda TEM de 120-140 arası kullanırım. Yol bilgisayarında ortalama yakış genelde 5,6-5,7 lt gösterirdi. Yaptığım hesaplamalarda bu veri doğruydu. Km'de 0,13 ytl civarı yakıyordu. Uygulamadan sonra yine yol bilgisayarında 4,5 lt yazıyor. Ama depoyu 2-3 kez fulleyemediğim için net yakışına birşey söyleyemem. Ama yol bilgisayarı %15 civarı bir sonuç verdi ben onun yalalncısıyım.