enteresan nasıl oluyor da tıkırtılar kesiliyor denemeden bilinmez
arkadaşlar geçenlerde lastiğim patlaması üzerine lastikçiye gittim tamir ettirdikten sonra ustayla muhabbet ederken nitrojenin faydalarını anlattı bende denesem ne kaybederimki diyerek 4 lastiği nitrojenle şişirttim faydasını daha ilk 100 metrede gördüm (istanbul yollarında bunu anlamamak mümkün deil) aracım eyvah diyerek geçtiğim bozuk asfaltı hissetmedim bile sonra bikaç deneme daha hakaten aracın içine gelen bozuk yol sesi ve titreşimden dolayo gelen tıkırtılar bianda kesildi 50 yanak üzerinde bukadar konforlu gitmenin bedeli 20tl imiş bunu nitrojeni bastırınca anladım..sayamadığım birçok faydası var ama benm için konforumun geri gelmesi en büyük avantajı
deneyin tecrübe edin şiddetle tavsiye ederim özellikle tıkırtılardan şikayet edenler için
![]()
Konu yerliplaka34 tarafından (07/06/2011 Saat 01:20 ) değiştirilmiştir.
Yeni Rio Sporty 1.4 crdi 90ps 220tork
enteresan nasıl oluyor da tıkırtılar kesiliyor denemeden bilinmez
nasıl oluyor acaba bende anlamadım...
Keyif BMW'Dir...
Evet bende sürekli nitrojen kullanirim deneyin farki göreceksiniz
Kaming Son
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene
Dumani Üstünde Punto
Bunu duyduğum iyi oldu 45 yanağada faydası olur umarımbilgi içn tşkler
arkadaşlar denemekten bişey kaybedilmez lastikleri yumuşattığı varsayımı üzerine gidersek sarsıntıyı ve titreşimi azalttığı bariz hissediliyor zaten..
Yeni Rio Sporty 1.4 crdi 90ps 220tork
Nitronun En Büyük Faydasını AtlamışsınızLastiğin Isınmasını Önlüyor Uzun yolda Falan Büyük Faydası Var..Ve Ayrıca Öyle Hava Ayarıda Bozulmaz..30 bar basın 6 ay sonra 4 lastik gene 30 bardır biri 28-biri 24 olmaz...mesela lastik balon yaptı aşırı süratte veya uzun yolda o balonun ısıdan patlama riski yok çünkü nitro ısınmaz
![]()
Bu konu hakkında tamamen cahilim. Ama sizin yazdıklarınızdan yola cıkarak konusuyorum. O zaman nitro yazın çok uygun ama kışın normal hava basılması gerekli herhalde madem ısınmıyor bu kışın dezavantaj olur. Peki nitronun başka dezavantajı yok mu lastiğe janta etkileri?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri