Filtre motorun cok yakininda sıcağa fazlasiyla maruz kalmaz mi ?
Kaming Son
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene
Dumani Üstünde Punto
abi mersindeyim ama burdan online eşlik edebilirim
filtreyi multijete nasıl montajladığımıza bir kere daha bak diyorum sana ve bmc cda diyorum onuda geç intercooler diyorum daha ne diyim.. ben ürün mal satmıyorum bu işlere gönül vermiş kardeşlerim varsa onlara tecrübemizi sunuyorum
Kaming Son
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene
Dumani Üstünde Punto
güzel kardeşim ben senin iyiliğin için bilgilerimi tecrübelerimi paylaşıyorum sen tabiki aküyüde sökebilirsin krom boruda yaptırırsın afm nin ağzı sola bakarken sen tam terse akü istikametinede çevirirsin yolunu uzatabilirsin hatta yazın sıcak havalarda motor içinde sıcak havanın senin krom borunu çok güzel bir sıcak hava radyatörüne dönmesine izinde verebilirsin. (basitce şöyle düşün plastik kalın katmanlı bir radyotor düşün sence metal gibi içindeki suyun sıcaklığını soğukluğunu kolayca değiştirebilir miydi? motor içinindeki ortam sıcaklığıda senin krom borunu ve dolayısıyla güzelim havanı güzelce ısıtıcaktır tabi izoflex tarzı yalıtım malzemesi ile borularını komple kaplamazsanben tavsiyemi yaparım bmc bu işin bana göre nirvanası ve o filtre en kısa en verimli en az kıvrımla ancak böyle takılıyor. bmcairfilters.com dan örneklerede bakabilirsin. yinede yardımcı olurum sıkıntı yaşarsan
Konu bahcelili_ali tarafından (04/06/2011 Saat 17:23 ) değiştirilmiştir.
hemşerim 1,3 multi jet 75 hp lik aracımıza nasıl bir uygulama olur ne elde ederiz ve neye mal olur![]()
Artık Fiorinolu
istediğin spec -bmc cda -alpin box -cooler ve kat iptali olursa tertemiz kılçıksız 95 100 leri görürsün. sadece bahsettiğim box ı kullanıp 90lıkları deviren arkadaşlar çoktur bu sitede. cooler ve bmc olmadan da box kullanırsın ama hem turbo yeteri kadar iyi ve çok ememez hemde soğutamazsın duman spec olur birazcık
şimdi kendi arabama emek emek uğraşarak aldığım 85-150 olanı aldım sanat eseri ya bunlar Professional products | AIR FILTERS BMC | AIR FILTER | CAR | MOTORCYCLE | bike - racing - venturi admission system - carbon dynamic airbox | BMC Air Filter
Ali sevabına madem banada bi büyük cooler ayarla ne kaybedersin... Deli dua ederim ne dersin![]()
Konusu geçmişken modlu mjetler vardi video vs.
Kaming Son
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene
Dumani Üstünde Punto
mesajınız var Ali Bey
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri