Filtre ve egzoztun aerodinamiği ile ne alakası var onu anlamadım,hava filtresi motor bölümünde olur motor daha rahat nefes alır sesi arttırır,düz boruda aracın altında olur ve oda ses yapar ama her ikiside aracın rüzgar direncine etki etmez...
"bu tarz modifiyeler" derken daha kapsamlı bakmış ve acemice yapılan tüm modifikasyonlar için konuşmuştum. Yoksa hava filtresinin ve egsozun nerede olduğunu biliyorum çok şükür.
Umarım şimdi anlamışsınızdır.
Chevrolet Captiva LTZ 2.0 Diesel AT - 2011 Opel Mokka 1.4 Turbo AT
Açık hava filtresi ve düz egzozt borusuyla 3-4 hp alırsın belki...
aytek06 Nickli Üyeden Alıntı
acık hava filtresi aracın sesini arttırırmı peki?birde ne kadar bir maliyeti olur?
anilpekin Nickli Üyeden Alıntı
Daha fazla güç = Daha fazla yakıt sarfiyatı.
Toplamda yakıt sarfiyatını düşünecek olursak eğer, sanıyorum ki en başından daha güçlü bir motora sahip araç almak daha mantıklı.
Ayrıca bu tarz oynamalarla aracın aerodinamiğini bozmak da ne kadar sağlıklıdır sizce?
anilpekin Nickli Üyeden Alıntı
"bu tarz modifiyeler" derken daha kapsamlı bakmış ve acemice yapılan tüm modifikasyonlar için konuşmuştum. Yoksa hava filtresinin ve egsozun nerede olduğunu biliyorum çok şükür.
Umarım şimdi anlamışsınızdır.
Ne okuduğumu bildiğimden anladığımı da biliyorum,neyse uzatmaya gerek yok,ben yanlış anlamış olayım...
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com
Yer imleri