Bu linkteki arkadaşlarla konuştum ellerinde fiat ın replikası kalmamış haliyle fiyatta alamadım siz nerden buldunuz fiyatı?
mehmet abi sen kumdan kale yapmayı biliyomusun?![]()
aramaya devamgüncel.
bütceni sorsam bende var ama laskiklerle verebilirim çünkü lastikleri genişletip jant çaplarını büyütmeyi düşünüyorum gerek yok ama bende fazla para harcamadan yapa bilirsem satarım sen lastiklerle ne verebilirsin potenza lastikler var araç 13binde lastiklerinde durumu iyi yani
Özel den mesaj attım..
aramaya devam..
evo nun yeni 17 lik jantlarıda olabilir gerçi daha gördüklerim sayılı ama olsun![]()
güncel.
hala bulamadım.. aramaya devam.
Bulursan haber ver![]()
Arkadaslar yokmu Take off larını satacak bir arkadasımız beklemeye devam ediyoruz.Aramaktayız![]()
take günceli yokmu satan![]()
Servis Siparişle Getiriyor Bütün 17 Jantları ama Sordum 1800 - 1900 arası değişiyor fiyatları eee buna 1000 tlye 4 adette lastik almak lazım iyi bişe 3 milyar jant lastiğemi vericez yuhh dedim..haklısınız ama yapabilcek bişey yok bu aksesuarlar böyle dedi bu arada stickerlarda var abarth yazılı onada montaj dahil 200 tl dediler yan kapıya yapışanlar istanbul bakırköy-osmaniye haliç otoyla konuştum aksesuar bölümündeki barış beyle spoilerada 650 lira dediler![]()
Sol Şeridi Kapama Belki Ben Geçerim...Kapasanda Fark Etmez Polemiğe Girmem YaN KoYaR, GideriM.!!
yılbası oldu hala bulamadık arıyoruz varsa satan talibiz![]()
sahibindende 69621151 nolu ilanda satiliktir
Moral bozmak gibi olmasın Üstün oto geçen sene serviside kapatmadan önce bir takım vardı 2000tl istiyorlardı geçen işim vardı şimdi nissan bayisi olmuş sordum satıldımı diye 800TL satılmış şaka gibi direk moralim düştü. Gerçi benim şu anki jantlarımda şahane amaBir ara çok düşmüştüm peşine bu take offların
![]()
16" replikalardan yazın ben jant.com.tr den almak istedim ama üretmiyoruz şuanda demişlerdi şuan üretimi varmıymış bilginiz varmı acaba ?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri