yıldıray benım bıde +5 ım var bılıyorsun dımı :D
Printable View
yıldıray benım bıde +5 ım var bılıyorsun dımı :D
teşekkürler arkadaşlar extra bg ler hakketten kullanımı daha da zevkli hale getiriyor, 3 vitesten sonra inanılmaz bi ivmelenme yaşıyorsunuz alt devierlerde ki hantallık nerdeyse kayoldu....herkeze tavsiye ederim, merak eden varsa işyerim perşembepazarında gelip aracımı görebilirler.....
vadi ile bana yapılan ecu programlama aynı oldu ama her aracta varklı sonuç cıkabiliyor, vadinin dyno sonuçlarını da merakla bekliyorum.
yıldırayın dediği gibi benim gpme 3 farklı ecu yazılım yüklendi, sonuncu uygulamada karar kıldım ve dynoya cıktım veriler ortada,bu güç arttrımı tamamen elimizde bilginize?
not: bu uygulamaya birkere bulaşan asla vazgecemiyor , eski yazılımı asla yüklemek istemeyeceksiniz:)
115 hp cıkarmı dersın caglar ???
Çağlar hayırlı olsun! Verilerden çok iyi iş çıktığı belli oluyor!.. :ok:
Tüketim değerleri nasıl olacak acaba?
ben dyno testi nerede yaptırırım die demiştim chip düşünmedim barboros abi powerbox kullanıyorum
tüketim artarmı gerçekten bende bu konuyu merak ediyorum ??
hafta ıcı cozelım bunu...
19 gıbı karsıda olabılırım ben ona gore ayarlayalım...
mumkunse 1 takım da 15 jant alayım yanıma orjınal 2 farklı olcum yapalım...
Genelde bosch car servislerinin war. ankarada Proshop veya bu işlerle uğraşan birkaç kişiye sorarsanız sizi yönlendirirler.
Box un sök tak olması cazip başka mantık olarak hiçbir artısı yok. Geçen astra Cdti geldi müşterimin üzerinde box vardı. IAT ( Intake Aır Temperature ) sensörüne bağlanan araya girilen bişi arkasında da vida war.
Bunu 4 ohm luk zener diodu ile de yapabilirsiniz. Araç emme esnasındaki hava sıcaklığını daha soğuk okuyup daha fazla yakıt alıyor. Başka hiçbir mantıklı açıklaması yok. Dha fazla yakıt yakacağınız garanti. Bana bir çok firma bu tür ürünler için geri döndü ama kesinlikle satmıcam. ve düşünmüyorum da.
Ecu remapping - Chip tuning işlemi kesinlikle çok daha fazla sağlıklı ve daha verimli
2 adet gp miz war şu an 112-115 hp ve üzeri olan.. En iyisi yakıt tüketimini kendilerine soralım...
Kardeşimin 90 Hp 207 hdi ı war +30 hp aldık ve 1 depoda minimum 90 km daha fazla yol yapıyor şehir içi
artı gene çocukluk arkadaşım olan Serkan isimli başka müşterimizin 68 hp lik 206 hdi i +100 km fazla yol yapıyor.
evet Barbaros abi daha depoyu full yapıp bi ölçüm yapmadım :( ama bu hafta depoyu full yapıp kac km yaptığını burda herkezle paylaşıcam:ok:
90 hp dızel aracım ıcın kutu ıcı performans fıltre ıstıyorummmmmmmmmmmm....
Hafta sonu Vadiyle benim 77 lik sütçü beygirine Açık filtre taktık. Aylar sonra ilk kez araba sürdüğümü farkettim. Eski 106 günlerimin hissini verdi araba. Ama benlik bişi diilmiş. Ben arabayı sessiz sakin isterim kardeşim. Camaro sürüyo gibi oldum yollarda. Broooom broom diye gezdik bi 15 dakka. çok zevkliydi ama. Bu işi sesi arttırmadan yapıcak bi zavazingo varsa konuşalım Barbaros.
kutu ıcı performans fıltre... bu ısı cozer ;)
Rahatsiz Edici Duman Probleminden Dolayi...