Sana forumumuzdaki t-jetçilerden Elmedin yada Ertuğ kardeşim yardımcı olucaktır...
arkadalar t jet e nsl bi filtre almaliyim kit mi almaliyim nsl takicam yada tktrcam yapan birisi yada bilen biri yardimci olusn
Sana forumumuzdaki t-jetçilerden Elmedin yada Ertuğ kardeşim yardımcı olucaktır...
kutu içi bmc yada k&n filtre tavsiye ederim..diğerlerinin ekstra bi faydası olmaz..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
aem dry flow alın başka bişeye para vermeyin.
Egzozcudada boru yaptırıp soğuk hava alabilcek yere çekin..
Diğer hepsi pahalıya gelir ve gereksiz.
Kn filtre 120 tl
aem dry flow 120 tl
bmc dedikleride anasının nikahı gereksiz pahalı.. ben Kn de kullandım aem de. aem alın.
gerekli bilgileri profesörler vermiş...![]()
boru yapdir diyosnda sadece filtre takilmio o boruya 2 3 tane daha takili bisiler var diye hatrliorm onlari nabicaz
dumen bolum 30 hpymis aqayni ses bnm albeada da cikiodu
![]()
çok zor bişi değil aslında.
Orjinal boruda o takılan dediğiniz sensörlerin bittiği yerden sonrasına boru yaptırcasınız.
Bizler de yaptık aynılarını da ordan biliyoruz o kadarda karmaşık bişi değil.
kescez mi boruyu
hayır filtre kutusunu sökseniz görceksiniz. Turbodan filtre kutusuna kadar bir boru var ondan sonra filtre kutusu var ondan sonra ön panjura uzanan hava alma borusu var. Turbodan sonraki boru kalıcak gerisi sökülcek.
Burdan sonraki kısma düz boru altınada filtre.
bos bi zamanimda sokerim kutuyu bakrim inss resim var mi bununla ilgili
muratın dediği sistem iyi güç verir ama çokda kullanışlı olmaz..yere uzatıcaksınız filtreyi su çekme ve aşırı kirlenme derdi olcak..onu düşünerek yaptırın![]()
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
yaptırmaz abi o daha kutuyu sokemıyo .D cıkart kutuyu bas dıyom fıltresız performansı gor dıyorum![]()
Hadi Abisi .)
tek sıkıntı kirlenmesi olur... su çekmesi için ancak su birikintisine filtrenin dalması gerek. Onun dışında yerden gelen su ile ıslanması ile su çekemessiniz arabayaBen sportta 2 dizeldede 1 yıldır aynı sistemi kullanıyorum
![]()
en iyisi kutu içi k&n al. ben kitimi kendim yapmıştım turbo olmadığı için drek gaz kelebeğinden düzenek hazırladım krom boru ve içi yalıtımlı bilen biliyor videosu falanda vardı 8v çıkan sese şaşıranlar olmuştu.. açık filtre ses açısından milleti gaza getirmekten başka bişi deil ben kullandım biliyorum.. sarfiyatta o derce artıcak basmazsan az yakar o doğru ama o sesi duymayıncada rahat edemiyceksin..onlardan önce jant düşün bence (avarttaki gördüğüm arac seninkiyse tabi)
Yeni Rio Sporty 1.4 crdi 90ps 220tork
turbo arabada ses gelmez filtreden. sadece emiş sesi.
+ filtre açıktaysa ayağı gazdan çekince surge sesi geliyo..bow un sesinden 10 kat şahane olan ciciciccucuvv sesi![]()
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
biliorm ses gelmedigini t jet den benim amacim arabnin performansini arttirmak
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri