Alıntı BoostER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kutu içi hafa filtreleri, aracın norjinal filtresinden daha fazla gecirgenlige sahiptir. Hava filtreleri motor emiş yaptıgı zamanlarda havayı gecirirken, havanın gecmesine bir miktar direnc gosterirler.. Bu direnci de daha yuksek gecirgenlige sahip filtrelerle azaltabilrisiniz.. bu yuzden bir miktar guc kacınılması dogaldır.. Yaklasık ne kadar guc alabileceginizi denemek isterseniz eger, aracınızın filtresini söküp filtresiz olarak racınızı kullanabilirsiniz. Motora pislik girebileceginden dolayı tavsiye etmedigim bir uygulamadır ama bu sekilde gorebilme sansına sashipsiniz..
ki ben denedim sitenin içinde gayet seriileşmişti. Tabi hemen filtreyi geri takıverdim.
Dediğim gibi kışın kutu içi K&N (etraftaki yagmur camur ve pislikten dolayı) havalar düzeldikten sonrada Açık filtre (K&N yada AEM olabilir ki tercihim AEMden yana) Cold air intake kit ide kendim yaptıracagım ostimde aliminyum boru satan bir yer öğrendim oradan boğaza uygun(filtre cıkış bogazına) bir çapta boru alıp en soğuk havayı alabileceğim bir yere uzatacagım filtreyi..