Sayfa 2/2 İlkİlk 12
30 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: 1.4 Fire 77 hp devir??

AHMET YILMAZBAS
    ILYASBEYLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bilecik
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 0

arkadaşlar benim aracım 7000 km şu an ve hiç memnun deilim araçtan keşke 105 hp olanı alsaydık ama keşkelere çare yok almayalım gitmez bu araaba dedim ama nese araba 1000 km ken otabana çıktık dört beş araba devir ibresi 5000ini geçti sonuna kadar dayandı ve arabanın yaptığı hız 175 km resmen uzun yolda kafa şişiriyo yakıt tüketimide çok ama çok fazla düzgün kullansamda yakıtla baş edilmiyo arkadaşımın aracında 2000 motor turbo blow off vs ben 60 lira attım adam 40 lira attı arka arkaya gittik benim aracın benzini 35 km varkan varcağımız yere bitti adam gitti benzin aldı geldi bana bide geri döndü sadece paylaşmak istedim herkese teşekkürler

Yüksel KILIÇ
    yklklc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 30

Alıntı ILYASBEYLI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar benim aracım 7000 km şu an ve hiç memnun deilim araçtan keşke 105 hp olanı alsaydık ama keşkelere çare yok almayalım gitmez bu araaba dedim ama nese araba 1000 km ken otabana çıktık dört beş araba devir ibresi 5000ini geçti sonuna kadar dayandı ve arabanın yaptığı hız 175 km resmen uzun yolda kafa şişiriyo yakıt tüketimide çok ama çok fazla düzgün kullansamda yakıtla baş edilmiyo arkadaşımın aracında 2000 motor turbo blow off vs ben 60 lira attım adam 40 lira attı arka arkaya gittik benim aracın benzini 35 km varkan varcağımız yere bitti adam gitti benzin aldı geldi bana bide geri döndü sadece paylaşmak istedim herkese teşekkürler

Katılıyorum bende dualogic almayacak olsaydım kesinlikle dizel yada 105 hp modele bakardım ancak artık geri dönüşü yok inşallah fiat kısa zamanda y.servislerde lpg montajına izin verirde en azından benzinden yırtarız.

Müşteri hizmetlerini arayıp lpg taktırmak istediğinizi ancak yetkili servislere izin verilmediğini ve en kısa zamanda bu iznin verilmesini istediğinizi dile getirirseniz iyi olur kullananların sıkıştırması sayesinde benzin derdinden kurtarırız inşallah.

Yalnız arabamı çevremdeki herkesde bende çok beğeniyorum söylemeden geçmeyeyim.

Tek sorun bu motora 6 vites şanzıman lazım 5 vites uzun yolda kafa şişiriyor.

volkan akın
    punto_15 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Burdur
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    15 PN 424
    Edilen teşekkür: 4

Alıntı yklklc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Neyse alışacağız artık. Denildiği gibi yol tutuşu harika bence aracın tek derdim ş.arası yolda hızlı gittiğinde çıkacak motor sesi. Ben hala iyi ki almışım diyorum gerçi daha alalı 15 gün oldu ve şimdiden 300 lira benzin parası gitti. 2. depo bitmek üzere
    kullandığınız lastik ve jant ebatını öğrenebilirmiyim bende de aynı motora sahip grande punto var lastik ebatı 175 60 r15 virajlarda bazen savuruyor jantı 16 ya çevirip lastik ebatınıda 195 yapmak istiyorumm inşallah değişir...sizden cvp bekliyorum teşekkürler

Yüksel KILIÇ
    yklklc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 30

Alıntı punto_15 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kullandığınız lastik ve jant ebatını öğrenebilirmiyim bende de aynı motora sahip grande punto var lastik ebatı 175 60 r15 virajlarda bazen savuruyor jantı 16 ya çevirip lastik ebatınıda 195 yapmak istiyorumm inşallah değişir...sizden cvp bekliyorum teşekkürler
    185 65 R15 var araçta ve virajlarda gayet iyi araç.

Serhat SİPAHİOĞLU
    gurik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BT 4942
    Edilen teşekkür: 537

120 hız 3500 rpm gayet iyidir. süper uzun yol konforu.
    Gezgin Gp.

6. Bu mesaj için teşekkür edenler:

gökalp işçi
    gokalp78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 0

2006 model 1.4fire var bende,,,
    tespitlerim şöyle;
    4.vites 80 km/saat-3000 devir
    5.vites 90km/saat-3000 devir
    5.vites 120/3900 devir

eskiden 1.2 16v paliom vardı 2500 devirde 110km/h yapıyordu ve çok sessizdi??!!

bahadir cimen
    bahadir77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    34BTC97
    Edilen teşekkür: 40

Standart nedir bu sürat merakı

arkadaşlar
    hayretle okuyorum yazılanları 175 le giderken cıkan ses sizi rahatsız etmesın. 175 le gderken o arac 15 kıloya kadar duser.ruzgarda arac cok savrulur. bence korkun bıraz altınızdakı arac mercedes bmw yada audi değil. aman dikkat aracı test edicem diye costurmayın...netice en pahalısı 35.000 TL'lik araba. guvenmeyın okadar hızlı gıtmeyın.

kerem *
    krm1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 1665

77bg 1040 kg lık bir araç için normal değerler.Çok performans beklememek gerek bence.Önceki aracım palio 1.6 16v 103 bg di.
    Beklediğimden daha atak çıktı fire 77bg.

senza cuore saremmo solo macchine

Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!

nadir cral
    cral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 7

aynen benim aracımda 1.4 77 hp otoban gibi sayılabilecek dümdüz bi yolda araçda 5 kişi varken 170 i geçmedi ibre gaz pedalına sonuna kadar bastığım halde ibre 170 de takıldı kaldı üstelik birde hız lastikleri var üstünde

Engin Pişkin
    comanchee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    34lüyüz biz
    Edilen teşekkür: 222

Alıntı cral Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen benim aracımda 1.4 77 hp otoban gibi sayılabilecek dümdüz bi yolda araçda 5 kişi varken 170 i geçmedi ibre gaz pedalına sonuna kadar bastığım halde ibre 170 de takıldı kaldı üstelik birde hız lastikleri var üstünde
    racın favrika verisi 165 kmh ibre sapması ile normaleker çapı ile oynamadığınız müddetçe son hızı değiştiremesiniz
    YENİ HYUNDAİ İ20 1,25 STYLE+PAN 1,25
    PUNTO EVO 1.4 FIRE ENGINE DUALOGIC METALIC EVO WHITE SKYDOM GÜZEL ARAÇTI MAZİDE KALDI

Sayfa 2/2 İlkİlk 12