Lütfen wielheim ve abudik 50-100 usd lik eprom programlayıcı kullanan ve chiptuner adı altına bu işi yapan insanlar ile bizim yaptığımız işi karıştırmayın. Rakam söylemek istemiyorum ama O kadar da basit değil bu iş
1. Aracınızdaki Ecu da kesinlikle eprom yoktur. Microprocessor wardır.
2. Piyasada o Mikroişlemciyi programlıyacak cihazı temin edemezsiniz.
Magnetti Marelli ecu Mikroişlemcisi
3. Yapıcağınız en ufak hata size 1 adet servis işlemi dahil olmak üzre komple ecu olarak dönecektir.
4. Programlayıcı ile değil bir sürü ecu mühendisinin çalışması sonucu geliştirilmiş ve her araca spesifik olarak ayrı ayrı programlar verilmektedir.
5- Her GP de aynı ecu olması demek aynı programı kopyalayıp çalıştırabilirsiniz demek değildir.Mikroişlemcilerde Processor dosyası war ve her aracın da farklıdır
Box konusuna gelince
1- Chip tuning de 10 ila 16 map de değişiklik yapılırken box en fazla mazot pompanızı hızlandıracaktır. Öyle de kafanıza göre box üzerindeki değerleri değiştirmemenizi öneririrm.
Egt ve Wide ve Narrow band monitörleri ile Piaton sıcaklığınız turbo basıncınız bu gibi değerleri görüp safe değerler içerisinde müdahale etmeniz gerekir.
Aşırı yakıt sebebi ile detonasyon ve Klepaj gibi değerlerle karşılaşmanız her zaman çok daha büyük olasılıktır.
2- Sanıldığının aksine aracınızın yazılımı Dealer firmadan geldikten sonra 1-2 dakika dır . Gene dönüşünüz 1-2 dakia içerisinde olucaktır.
3- Sadece 4-5 map değişikliği ki bunu da voltaj değiştirip ecu yu kandırdığı kanaatindeyim sağlıklı olacağını düşünmüyürum.
Aem EMS, Hondata Greddy e manage, Apexi Piggys gibi ürünleri Tune eden ve kullanan Tuner olarak, Upsolute markasının güvencesi arkasıda, Eğer güveniyor olsam kendim de ithal eder bu boxları satardım.
Parametrelerin değişmesi demek
a- Boost arttırdığınızda fakir kalır aracınız
b- yakıt arttırdığınızda ve boost vermediğinzide zengin kalır
Tam değerlerinde box düşünmeniz demek chiptuning işleminden daha pahallıya malolur demektir.
Dizel araçlarda 1 ila 6 arasında tork limitörleri wardır. Peki box bunlara nasıl müdahale ediyor ?. Fiatın şu an GP lerdeki makinasına lafım yok ama. Birçok Doblolarda klepaj sorunu yaşanmıştı.
BOX Kullanım Sebepleri
1- Yakınlarda Ecu Tuner Bayiisinin olmaması
2- Rafta olan ürün ve herhangi bir şahsın kolayca montajlaması.
Bu gibi basit seçenekler sebebi ile cazip gelmektedir.
Kesinlikle yakıt artışı gözlemliyeceksiniz.
Eğer chiptuning işlemindeki gibi tüm değerleri değiştiren ve aynı değerlerde güç veren ayrıca tüm değerleri yazılımla aynı bire bir veren bir box ürün olursa emin olun ben de size bırakın tavsiye etmeyi kendim ithalatını yapıp yardımcı olucam
saygılar
Yer imleri