Selam arkadaşlar
Bu almış olduğum power chip modülü haftasonu taktırmak için sağlam bi usta aradım 2-3 yer dolaştıktan sonra bulmuş oldum "beyinci selami usta" ancak usta chipi inceledi ve bunu taktığımız zaman belirgin bir güç artışı olacağını motora kısa vadede herhangi bi zarar vermeyeceği ancak %5-%10 bi yakıt artışının kaçınılmaz olacağını buna bağlı olarak arabanın performansının artacağını söyledi. Ancak bu elinizdeki chipi aracınıza uygularsak bi daha geri donüşü olmaz dedi şöyleki sizin araçlar son model bunlarda bu tip bir uygulamayı yaptığınız zaman oluyor ancak daha sonra eski haline dönmek istediğinizde bunu çıkartsanız bile beyin eski haline dönemiyor ve buna dışardan da müdahale edemiyoruz dedi ancak yeni beyin almanız ve taktırmanız gerekir dedi. (Elimdeki chip tuning değil Beyni karıştırıp sinyalleri yanıltan bi modülmüş sadece)Buda 5-10 hp artış için göze alabileceğim bir risk olmadığı için bunu aracıma taktırmaktan ustanın da tavsiyesiyle vazgeçtim. Ancak bu elimdeki chip eski model 97-2003 arası honda,peugeot,opel,seat,fiat,citröen tarzı eski araçlara takılabileceğini söyledi bende şimdi bu chipi çevremdeki eski model aracı olan arkadaşlarımdan birine satmayı düşünüyorum. Velhasıl ustanın söylemiş olduğu bu riski göze alamadığımdan bu işten vazgeçmiş oldum.
Herkese iyi günler dilerim.
Yer imleri