Alıntı dejavu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ilk önce 17 inçlik bir aracı ilk defa kullandım.. emo 90 hp GP yide ilk defa kullandım.... alper'ede bana bu fırsatı verdiği için ve sonsuz samimiyeti için baştan çok teşekkür ediyorum...
ewet ilk gazlamalarımda sanki bir fark yokmuş gibi geldi bana.. ama yinede fark ettiğim bişey vardı araç resmen rampa yukarı gaz yiyordu... benim 75 hp le o yolda ben çogu zaman gaz yediremiyordum... birde kendi aracım değildi (arkadaşımda olsa aracının son limitlerini zorlamam..) tam anlamıyla zorlamadım... birde altı vitesdi, benimki 5 vites o farkıda düşünürsek biraz yabanci kaldım araca... sonra herkes kendi aracına geçti konya yolunda incek yoluna girdik.. (gerçi o bölgeyi tam bilmiyorum incek derken yanlış söylemiş olmin..) tabi ben kendi aracıma binince ve altımdaki 75 hp lik motora gaz verince az önce kullandığım power box lı aracın farkını çok iyi gördüm.. içimden alper kusura bakma kısa bir sürede olsa hakkını yedim özür dilerim dedim içimden... neyse bahsettiğimiz yolda bayagı lamba vardı alperle bayagı kalkış yaptık lambalarda.. malum power box lı araç her lambada bana tozunu yutturdu.. bana 15-20 -30 boy fart attı her seferinde... hatta alper bir ara lambalardan beraber kaltığımız audi 6 markalı araca bile nal toplattı.... neyse lambalardan u dönüşü konya yolundan aştiye dönerken rampa aşagı hiç zorlanmadan 185 km hızı ben yakaladım.. alper ışıkta arkada araçların arasında kaldı trafik vardı sonradan geldi oda 210 km hız yaptım dedi.. neyse opetde biraz muhabbetten sonra ayrıldık... alper'e burdan sonsuz teşekkürlerimi sunarım.. hakkaten güzel araç yapmiş.. bu arada söylemeden edmicem resimlerde görünen 17 inç jant lar gerçek gözle çok hoş görünüyor haberiniz olsun.. alper'e "cantların kaybolursa arama dedim"
ali abi seninle tanışmak ayrı güzeldi yorumların için teşekkürler