alper bi de msn den görüşsek :)
Printable View
alper bi de msn den görüşsek :)
Markası nedir ?
Camoa Tuning für Alfa Romeo, FIAT und Lancia - Fiat Grande Punto
bu sitede resmi var 399 euro yazan
selam ya bi arkadaşta c2 vtr 1,6 120hp var ona göre olanı var mı bunnarın?? taktırmaı düşünüyoda.. varsa bi link, fiyat falan verebilirseniz çok sevinirrim..
alper bende taktırmak ıstıyorum power box u ama motora zarar vermesınden korkuyorum,sekmanları cok vurduruyormus dıyor kullananlar
peki bunun benzinli modeller için olanı var mıdır acaba? eğer varsa yine aynı şekilde güç,tasarruf,tork ve hız gibi seçenekler kullanılabilir mi?
Arkadaşlar bu meledi uzun bi süre kullanıpta yakıt ölçümü yapan yokmu.. Yol bilgisayarındaki değerleri kastetmiyorum, direk yakıt alıp ölçen varmı ne yaktım diye..
anlaşılan yakıt olayı tam bi muamma.
Benim ihtiyacım olan şey herzaman devrede olmayacak, sadece istediğim zaman dervreye sokup çıkarabileceğim bir ürün.
Bunun için okuduğum her sayfada power box yazıyo.
Şimdi karar verdim alıcam. Ama hangi markanın hangi modelini almalıyım. Bulunduğum ilde bulmak imkansız bu ürünü...
Alacağım ürün en son teknoloji olsun, önceki versiyonlarda gözüken duman atma yada dier olumsuzlukları giderilmiş bi ürün olasun istiyorum.
Bu konuda bana powerbox önerebilecek arkadaşlar, lütfen bi el atın şu işe.
Özel mesajına yanıt attım arkadaşın. Açma kapalı olan model elimde yok zaten en pahalısı da o. Ama ayarlı olan model mevcut. Alman malı CR marka. Kullanıyoruz memnunuz.
bence bır kere kullandıktan sonra bu konudakı dusuncelerın degısecektır.bende uzun bır sure powerbox kullandım.kumandasızdı ama hıc cıkardıgımı veya cıkartma geregı hıssettıgımı hatırlamıyorum.bence kumandalı alıp fazladan neredeyse 2 katı para odeyecegıne, kumandasız almak daha mantıklı.kalan paranın uzerıne az bıraz daha ekleyıp, chıptunıng bıle yaptırabılrısın...
3 yıldan daha fazladır kullanıyorum. Hemde son haddinde. Tık yok çok şükür. HPT markalı 0-9 ayarlı. kumandalı modeli. Bulursan kaçırma.
Derdin illa da kumandalıysa onu da buluruz...
Arkadaşa istediği ürün ile ilgili bilgiler özel mesaj ile yollanmıştır. Konu dışı mesaj yazmayalım, özlemlerimizi özel mesaj ile giderelim.
Not: Ben de yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum üstüne büyük turbo, yüksek basınç ve chiptuning ile beraber. Aracım tık demiş değil.
ilgi ve alakası için Cihan arkadaşımıza özellikle teşekkür ederim...
Bende 1.5 yıl HPT kullandım hiçbir sorun yaşamadım. En son servis motoru yıkayıp içine su kaçırınca arıza yaptı çıkarmak zorunda kaldım :( Yine alırmısınız diye sorarsanız kesinlikle chip yaptırırım ;)
gel ankaraya bana yap cihan :D ilk ben olcam ve sonuçlara katlanıcam :D:D:D