grande puntoca tokatlanmayan yok gibi, direksiyonuna saglık.
saka bir yana kimse alınmasın tabi ama power box'ın performansı super gozukuyor.
Printable View
diyorum yaa iddiam olmasa bile arabadaki şeritleri gören yarış moduna giriyo okulda bilmeyen kalmadı aracı yavaş yavaş rakipleri eliyoruz punto süper bir araç yaa hepsinin iyi yanları var ama kefede biz ağır basarız megane 1.6 hava filtreli bir araç var o da pazatesine kaldı kısmetse tam kapışırken önüme kamyonet çıktı sıkıştırdı beni yavaşlamak zorunda kaldım zaten o da geçemedi ikimzide lambalarda kaldık bide box 3 teydi ona rağmen torkun fazla olması her kalkışta farkı atıo dizeli atak yapıyor powerbox güzel bişi
Arkadaşlar bizzat test ettim. İlk gördüğüm ayrıntı eğer ekranda yazan doğruysa aşırı az yakıyor. Yani benim 10L/100km yaktığı yerde bunda 6L yakıyor. Sırf bunun için alınır (eğer fiiliyatda da bu öyleyse tabii). Performasında önce hiç bir değişiklik hissetmedim. Fakat Alper'in arabasından inip benim arabaya binince Performansın farklı olduğu ve özellikle 1. ve 2. vitesteki tepkileri beni etkiledi. Arabanın performans adına en önemli kazancı gaza ani tepki vermesi. Bence bu da çok önemli. Alper'e test sürüşü için teşekkürler.
benzinli araçlara uygulanabiliyormu, güç artışı ne kadar olur
8-14 bg görürsen benzinlide 1000 takla atarsın.benzinlide chipe pek yaklaşmıyolar.dizelden daha fazla verim alıyorsun. onn yerine hava filtresi takmak hemen hemen gene aynı güç artışıını sağlıyor(benzinliler için). bi yanda 1000 ytl verip 10hp almak war bi yanda max 200 ytl verip 10 hp almak war. takdir sizin..
çağrı kusura bakma ben biraz araştırma yaptım bu konuda bilgiliyim o yüzden..hava filtresi ile güç artışı alabilmek için tek kural silindirlerin emdiği havanın içeriye en ''hızlı'' ve en ''kısa'' yoldan ve ''soğuk'' hava girmesi ile sağlanıyormuş,üstelik bu güç artışı hangi arabada olursa olsun 7-8 hp yi geçmiyormuş..yani gerçekten hava filtresinden güç almak istiyorsak kaputu kestirmeli havanın daha hızlı ve çabuk içeri girmesi için çok kısa bir yol yapmalı böylece de soğuk ve hızlı hava emilimi sağlamamız gerekiyor..bu da senin dediğin gibi piyasada satılan hava filtreleriyle olmuyor profesyonlece yapılması gerekiyor (açık yada kapalı kutu filtre sistemi ile) yoksa güç artışı falan kandırmaca yok öyle bişey..:ok:
takılan bazı filtrelerin + yerine - değerler verdiğinide unutmayın. montaj ve uygunluk önemli. powerbox benzinlide bir işe yarayacağını sanmıyorum.
Alper, sen nereden almıştın tam olarak bu powerbox'ı?
ben vedat73 vedat abiden aldım alman malı onunla konuşabilirsin
nissan ra 1.8 benzinli
ford focus 1,8 tdci
peugeot 307 110bg dizel
bunlarda powerboxu hissedenler:)
son susturucu olmadığından duman Allah'ın emri yüksek devirde
şunu bi denemek lazım powerx olmayan 90 lıkla. netleşsin herşey değilmi. varmı isteyen :)
gönüllü varsa ben dünden gönüllüyüm. 95 lik benzinli grandeden daha seri gidiyor bunu biliyorum bizim erdinin arabasıyla denedik. bu arada ryu senin aracı bugun ankamall de gördüm
ankaradan bursaya 40.03 ytl ye geldim 100-110-120 ortalama hzım 98 km/h mesafe=382km dir. yol bilgisayarı oratalamam da 4,3
çok yakmışsın sen ben ank dan ist e 40 ytl ile gittim mesafe 425 km civarı olması lazm . hızım 100-120 arası değişiodu bzn 90. bilg da sanırım 3.8 gibi bişi yazıodu