Bende düşünüyorum dizelde hiç kullanmadım ama yaptıgım incelemelere göre K&N marka filtreler daha iyi diye düşünmekteyim ayrıca K&N i benzinli focusta kullanmıstım.
Arkadaşlar aranızda dizel puntolar için performans hava filtresi kullanan varmı acaba ??? varsa Artısı "+" Eksisi "-" nedir dizel araçlar için ??
Ben birtane buldum Simota marka hiç duymadım bu markayı ama kullanan varsa biraz bu konuyu acabilirmi ?
Saygılar.
Hepsiburada.com : Simota Grande Punto 1.3 Multijet Performans Kabin İçi Filltre 231113 | Oto Aksesuar
Bende düşünüyorum dizelde hiç kullanmadım ama yaptıgım incelemelere göre K&N marka filtreler daha iyi diye düşünmekteyim ayrıca K&N i benzinli focusta kullanmıstım.
EVOEVOEVOEVOEVO
kesinlikle kn marka öneririm
1 yıldır kullanıyorum çok memnunum
duzenlı olarak temızle kıtıyle temızlıyorum
artıları oyle buyuk seyler beklememek lazım sadece araç kalkısta az da olsa bı rahatlama hıssedıyor,motor daha rahat hava alıyor.
bence dizelci arkadaşlar kesin kullanmalı
Evet Haklısınız direk hava filtresi deyince K&N "Number 1'dır" benim gözümdede ama Dizel Punto için varmıdır K&N onu bilmiyorum işte Tabi önemli olan "Kim kullanıyor bu filtreyi ve verimi nasıl"
KK.
Erdem peki yakıt tüketiminde bir değişiklik oldumu acaba ??
https://forum.grandepuntotr.com/gene...si-taktim.html
ben kullanıyorum daha önce konuyu açmıştım.tavsiye ederim
Evet okudum şimdi sizin konuyu, Yakıt tüketiminde bir artış oldumu peki ???
tüketimde artış olmaz çünkü kutuiçi filtre bu
tersine 0,2-0,5 duzeylerınde bir düşüş görürsünüz motor daha rahat hava aldıgı için
mesajımı dikkatli okuduysanız ben de kn kullanıyorum ondan tavsiye ederim yazdım
Erdem marka ve modelini yazarmısın dizeller için farklı felan mı oluyo yoksa standart mı hepsinde birde aşşa yukarı maliyeti ne olmustu hatırlıyorsan yazarmısın.
EVOEVOEVOEVOEVO
33-2932
Yakıt Tüketiminde hiç bir değişiklik olmadı.çekiş tabiki fark ediyor.
peki fiyat ne kadar onu öğrenebilirmiyim yani ne kadara aldınız? ben daha önce takmayı düşünmüştüm fakat yakıt tüketimini artırır diye vazgeçmiştim eğer yakıtı artırmadıysa hatta düşürdüyse hemen takabilirim![]()
Güzel bir soru bende merak içinde bekliyorum...
Artık Fiorinolu
Arkadaşlar Eliftuning satıyor Dizel punto için K&N marka direk hava filtresi fiyatı 145 TL geliyor
"Kullanan arkadaşların tavsiyesi üzerine" Sanırım ben alacam bu filtreden !!
FİAT- FORD KA- LANCİA KN KUTU İÇİ FİLTRE 33-2932 | FİAT | ElifTuning.com |
Konu superpunto tarafından (20/05/2010 Saat 23:01 ) değiştirilmiştir.
140 tl ye almıştım ben ilk geldiğinde
kendim temizleyip kendim ayarladıgım için fıyata gore gayet mantıklı bence
Performans için çok iyi olur
Elif tuning ile alışveriş yapmışlığım var netten alış veriş yapılabilecek sağlam sitelerdendir.
Artık Fiorinolu
ama fiyat olarakta piyasaya gore daha pahalıdır eliftuning
ben bu işi (tuning) 1.5 sene yaptım hobi olarak bi abim kadar sevdiğim kişinin yanında.Gördüğüm ve araştırdıgım kadarıyla satış olarak en yüksek fiyatlar hep elif tunnigtedir.Bence tigranın farı istisna olmuş ya da sordugunuz yerler yuksek cekmıs olabılır.Son 5 aydır durum nedir bilmiyorum ama eskıden elıftunıng hep pıyasaya gore daha phalıydı ama herzaman guvenılır ve cesıtlılıgı bol bır fırmadır.
Ziyaretçi
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri