120hp 300nm lik Bravo ile kapışma sonu ne olur acaba?![]()
120hp 300nm lik Bravo ile kapışma sonu ne olur acaba?![]()
Aman tanrım![]()
Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun =)
hadi hayırlı olsun fazla gazlamaa leylek halinle =)
yay tak![]()
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
chip konusundaki bilgim forumdan okuduklarıma sınırlı. buna göre artısın 10 15 hp olacagı soylenmişti. buradaki artıs daha fazla gozukuyor. acaba yapılan bu işlem motorun dizel yada benzinli turbo yada turbosuz olmasına göre farklı sonuc cıkartıyormu. 1.4 77 fire e yaptınızmı ortalama ne kadar bir artıs olur.
7-8 hp alırsınız maksimum. Turbo araçlarda daha fazla güç alınıyor. o sebeple burda 30hp den fazla bir güç artışı var.
secan hayırlı olsun kardesım Allah kaza bela vermesın
bende taktırtmayı dusunuyorum bı muddet kullan bakalım nasıl memnun kalıcakmısın sonra tekrardan yazısırız ama nerde yaptırdın merak ettım bıde takılan urunun markası ve ne malı oldugunu yazarmısın kardesım tekrar hayırlı olsun gule gule kullan
Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir. "Mustafa Kemal ATATÜRK"
Şu dizellerin chipli halini gördükçe satıp multijet 90bg lik almaya bir adım daha yaklaşıyorum...Sadece chip yapmak için bile mjet almak isterim açıkçası.
Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir. "Mustafa Kemal ATATÜRK"
hayırlı olsun.şu chip nerede ve nasıl takılıyor veya yapılıyor ?maliyeti ve garantiyi etkiliyormu ?Bu soruların yeri burasımı bilmiyorum ama yardımcı olursanız sevinirm
şimdiden teşekkürler.
Sercan aklımı aldın yawwww
sen şimdi dur ihtarınada uymazsın :
Bana malıyetını söyle sonra benım arac kac hp yuksenır onu de bırde ne gıbı bır ıslem yapılıyo sadece yazılımmı yakıt cok artarmı?
I ' m c a p u l i n g . . .
chip tuning bir çok yerde yapılır ancak dikkat edin buradaki gibi aracınıza özel olsun.
bir çokları kopya kaçak yazılım atarlar.
garantiyi etkilemez
siz söylemezseniz sorun olmaz
servis ustası yada müdürü arkadaşınız ise yine sorun olmaz
maliyeti yerine göre 500-1000 lira arasında değişir
Turbo dizellerde %30-40
turbosuz benzinli araçlarda %10 güç alınır
yakıt artmaz...
orijnial yazılım okunur ve o dosya üzerinde gerekli düzeltmeler yapılır
herhangi bir parça sök tak yapılmaz
Yaww siz değilmiydiniz aynı yazılımı aynı model araçların hepsine atarım diyen. Doğru yolu bulmanıza sevindim ama.
------
Soranları daha bilgilendirici konuşalım. Eğer basarsanız daha çok yakar eğer eskisi gibi kullanırsanız bir değişim olmaz. Hatta yazılımın karakteristiğine göre orjinal yazılımdan dahada ekonomik bir moda geçilebilmektedir. Bİlgisayarınızda XP yi silip windows 7 ye nasıl geçiyorsanız bu chip te öyle bir şey iştesil yeniden yükle o kadar basit. Ama tabi o yazılımın oluşturulması bilgi ve beceri gerektiren bi şey.
asla öyle bir şey yapmadım yapmamda
bu tarz birşeyler yazmamda...
ben zaten doğru yoldayım
bütün forumlarda özellikle markalara dikkat kopya yazılım çakıyorlar diye kendimi yırtıyorum...hatta bu yüzden bir forumdan banlandım.
adam superchips bayisiyim diyor. superchips distribütörü olan tek bir yer var.o da btg.
btg den yazılım almayan bayi fake bayidir...
adama sordum...nasıl oluyor bu dedim ...kem küm ben eskiden bayi idim şimdi gönül bağım var superchips yazılımıda avrupadan alıyom dedi...
herkesi kandırabilir ama beni kandıramaz. yazılımı istanbuldan alıyor. millete superchips diye kakalıyor.
hatta daha geçen hafta bir arkadaş...wimmer-rst yüklettirmiş...yaaa türkiyede wimmer bayisi yok ki yüklesin....
passat 1.9tdi 130hp...200km de 10litre yakıyor...chipli...sizce orijinali kaç yakar...?? 12litre...
demek ki neymiş ...basınca da düşüyor...
peki ne zaman çok yakar...agresif sürerseniz devirsiz sürerseniz çok yakar...ve chip olmasada çok yakar...ancak nedense bunu genelde chipe bağlıyorlar...basarsan bütün araçlar chipli chipsiz çok yakar...
chipten sonra ne zaman çok yakar ?? arabayı bağırta bağırta sürersen çok yakar...o halde ne yapmak lazım ?? arabayı devirli sürmek lazım.
ya ben bu arabayı zaptedemiyorum, 2.viteste dip gaz yapıyorum kıçı başı atıyor![]()
![]()
![]()
Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun =)
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri