Alıntı BoostER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Soracagım tek soru olur, "ne kadar para ayırabilirsiniz bu işe??"

Aracın uzerindeki turboyu buyuterek uygun eksoz sistemi emiş sistemi eksantirik ve uygun bir yazılımla arac 140 hp civarlarına cıkarılabilir.. Daha uzeri için masraf katlanarak artacaktır..

şimdi sizin yukarıda yazdığınız mesaja göre
aracın turbosunu büyütüyoruz yetmiyor egsoz sistemini değiştiriyoruz oda yetmiyor emiş sistemini değiştiriyoruz buda yetmedi dereceli egzantrik koyuyoruz ve bir de yazılım ekliyoruz 140 bg kazanabiliyoruz
bu mesajından sonra sana bir soru sordum sadece yazılımla ne kadar arttırırsın dedim senin verdiğin cevap 110 bg oldu
şimdi kabaca senin tabir ettiğin benim bilmediğim teknik kısıma girmeden
ufak bir hesap yapalım
110bg - 75 bg = 35 bg yazılımla artış yapıyorsun (bu sana göre )
140bg-110bg = 30 bg artış içinse turbo egsoz dereceli egzantrik falan ekelyip anca 30 bg elde ediyorsun
yani bir yazılımla 35 bg ama daha büyük turbo ,dereceli egzantrik egsoz modifiyesi falan ile ancak 30 bg elde ediyorsun
yani kusura bakma ama kardeşim ben senin ya bu işi bildiğinden yada samimiyetinden şüphe ederim
kimse kimseyi bu tür masallarla kandırmasın
yok cıhple 35 bg yok yazılımın hiç bir zararı yokmuş yok turbonun ömrünü azaltmazmış yazılımla duman atmazmış geçin bunları kardeşim
bir aracın fabrikadan çıkarken yapılmış ayarları ile oynandığı her şekilde
muhakkak getirecekleri gibi götürecekleride vardır yapılan her değişim dayanıklılığa etki eder bunun aksini idda eden açık söylüyorum kimse
gücenmesin kırılmasın ya bu işi bilmiyordur yada yalan söylüyordur
saygılar