17 nindezavantajlari çok diye biliyorum bende. Konfordan taviz vermeye hazır misiniz?
Selamlar Arkadaşım..Bende 17'' taktırdım ve tabi ince yanak lastik..Benim En Büyük Sorunum En ufak çukurda bile Aracım Şarampole yuvarlanıyormuş gibi hissediyorum...Çok bariz bir şekildi gürültü çıkarıyor ve ön takım dağıldı diyorum heralde =( Çok dikkatli olmak lazım tabi bu seferde trafiği tehlikeye atıyorsun biraz...zaten puntoların süspansiyon olayı bihayli zayıf...iyi düşün derim ben...!!
17 nindezavantajlari çok diye biliyorum bende. Konfordan taviz vermeye hazır misiniz?
Çok tanıdığım var 15 den 17 ye geçen, bir o kadar tanıdığım varki de 17 den 16 ya düşen,
Karar sizin olsada benim tavsiyem aracınız için 16 dır.
Multijet Grande Punto 1.3 75 hp -> 95 HP
Multijet Grande Punto 1.3 90 hp -> 125 HP
Multijet Bravo 1.6 105 hp -> 135 HP
Clio RS 190 HP
ve Şimdi...
Multijet BRAVO GT1544 STAGE 2 180+ hp...
Ben değiştirmemek taraftarıyım
illaki olucaksada 16" olsun..
17 kullanan arkadaşlarımızda varda..Pek tavsiye etmem
alacaksan Jant olarak König al derim, bizzat ne kadar hafif ve sağlam jant olduğuna şahit oldum![]()
P U N T O F O R U M - forum.grandepuntotr.com
2009 G.P 1.3 Mutj Egzotik Kırmızı
2011 Evo S&S Euro 5 1.3 Mutj Evo Grisi Asist Kit+Safety Plus Kit
bende Kazera var 17" aşağıdaki resimde 6.5-7KG ağırlığında kutusunda duruyor bende de maddi sebeplerden dolayı taktıramadım kutuda duruyor öyle bak beğenirsen satayım sana :p
![]()
Sen şimdi buna fazla parada istemezsin![]()
sahibinden.com ilan linkini ekleyim
Sıfır KAZERA KZ-X Made in USA #21791751 - sahibinden.com
Baktım inceledim gerçekten cok güzel jant.Ama maalesef bu mali kriz...![]()
hayırlı olsun arkdasım. bende celık jant almayı dusunuyorum ama bı 5000 km dhaa beklıcem. benım arac 1.3 mjet 90 bg) o yuzden cekısınde bır problem olmayacagnı dusunuyorum, katılıyormusunuz? bır de yol tutusunu nasıl etkıler acaba?
ben 17 takacakken g.puntosu olan bir arkadaşım sakın yapma pişman olursun ben o hatayı yaptım dedi.bindim gerçekten öyle hem araç çok ses alıyor hemde en ufak çukarda arabının bir yeri koptu sanıyorsun.bence ideal olanı 16 ınç.şimdi yana yana 16 ınç çelik jant arıyorum.
İnce yanaktan dolayı konfordan taviz veriyorsun ancak gerek görsellikteki güzellik ve gerekse otobandaki 17" jant keyfini hiçbirşey veremez.
bende yeni 17 jant aldım fiatın 16 jantları vardı,ve 17den inanılmaz memnunum acıkcası sanırım eski 16 lık jantlarım cok ağırdı 17leri taktıgımdan beri yakıtda azaldı desem yalan olmaz 6.3luk ortalama 5.0 a duştu,geçen sıfırladım biraz sert kulanıyım dedima aracı 5.5 e cıktı ilginçtir yol tutuş vs eskisinden daha iyi bence kesinlikle 17 takın ilerde pişman olmayın...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri