Sayfa 1/2 12 SonSon
35 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Jant 16 mı 17 mi?

engin küçkyılmaz
    engin_ky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 0

Araştırma Konusu Jant 16 mı 17 mi?

Selamlar ben bugun 75 bg mltijet active punto aldım. Aldgıma kopekler kadar pişmann oldumm bu işin sakasıı arabama jant almayıı dusunuyrm 16 mı?17 mi? jant alim acaba. 17 cok muu agır kalır?

+++++++++++++++++++++++++++++++++
    Konu erdiyilmaz tarafından (11/12/2009 Saat 02:29 ) değiştirilmiştir.

uğur Aygün
    By_Static - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 226

Engin öncelikle kazasız belasız kullanman dileğiyle hayırlı olsun
    jant konusuna gelince ben de yeni aldım 17'ınc kısmetse yarın takıcam ama elbet kullanan arkadaşlar fikir olarak döneceklerdir sana....

3. Bu mesaj için teşekkür edenler:

BULUT KARTAL
    kırmızı turbo bulut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 432

merhabalar kardesim. hayırlı olsun. kazasız belasız. jant konusuna gelince bence 17 al. benim araç 8v bende 17 jant var garajıma bakarsan. evet çekişte biraz fark ediyo ama sende cok fark etmez benc. zaten 16 almak şu açıda mantıklı degil; araç zaten orjinalde 15 jant. 16 taktıgında cok bi fark etmeyecek boyut olarak. bence hangi araç olursa olsun büyük jant ve küçük yanak kendini gösterir

engin küçkyılmaz
    engin_ky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 0

Alıntı bulut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhabalar kardesim. hayırlı olsun. kazasız belasız. jant konusuna gelince bence 17 al. benim araç 8v bende 17 jant var garajıma bakarsan. evet çekişte biraz fark ediyo ama sende cok fark etmez benc. zaten 16 almak şu açıda mantıklı degil; araç zaten orjinalde 15 jant. 16 taktıgında cok bi fark etmeyecek boyut olarak. bence hangi araç olursa olsun büyük jant ve küçük yanak kendini gösterir
    dogru soylyrsn arkadasm eski arabam benzinlydi 17.inc 45 yanak lastık vardıı vardı aama bu araba dizel 17 sankii cok agır olcak zorlayacak gibim geliyo o acıdan sordm. ilgin için tşk
    Konu ABNEW tarafından (11/12/2009 Saat 06:39 ) değiştirilmiştir. Sebep: Alıntı düzeltildi

uğur Aygün
    By_Static - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 226

Alıntı bulut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    katılıyorum bende bu nedenden 17 sectim bari bi anlamı olsun biraz daha düşük görüntüsü almak amaçla...

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Aracın hayırlı olsun Engin,

190nm lik yüksek tork sayesinde büyük jantta fazla sıkıntı yaşamazsın.Ben de 17'' öneririm.205 45 17'' GP için standart ölçü.Hafif jant seçersen daha iyi olur tabi...

Ümit Coşkun TURUCA
    Emekli Moderatör GP COSKUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 6069

ilk önce aracın hayırlı olsun
    jant konusundada görsel olarak 17 tabiki daha güzel gözükecektir
    aracın torku sayesinde 17 nin handikapı ortadan kalkacaktır
    biraz yakıt tüketimini etkiler ama gülü seven dikenine katlanır

Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )

Ah-MeT
    Ziyaretçi Ah-MeT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

17" hafif bir jant tercih edebilirsin. Göresel bakımdan çok + sı olucak, yakıtta biraz etkiler.

Tolga Güçlü
    Şanslı ve Hızlı Üye tolgaank88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BE 24**
    Edilen teşekkür: 707

hafif bi jant alırsan hiç bişey olmaz
    benim onerimde 17"

batu fes
    batuhann80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 615

bende 75 hp mjet gp kullanıyorum extradan pwrbox var..ve jantları yeni degistirdim 17'' olarak memnunum..tavsiyem 17 '' degiştirdigine deysin büyüklük ve gösteriş olarak..
    Boyun eğmeyeceğiz. Çünkü bu, şan ve şerefle yaşamış olan ecdadımıza karşı büyük bir ihanet olur. Atalarımız, bizlere geniş ülkelerle birlikte hürriyet ve istiklâli de emanet ettiler. Savaşçı ve süvari hayatımız sayesinde yabancıları titreten bir millet olduk. Korumakla vazifeli bulunduğumuz bütün bu emanetleri, adi bir ömür uğruna fedâ edemeyiz. Hepimizin bildiği gibi savaşta Cengaverlerin kaderi ölümdür. Biz ölsek de kahramanlığımızın şanı yaşayacak. Çocuklarımız ve torunlarımız diğer kavimlerin efendisi olacaktır.
    Çİ - Çİ YABGU
    ( M.Ö 54 )

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

Bendede 75 ik dizel var ve altında 17 chrome jantlar var hiç de abartığın kadar çekiş düşümü yok

batu fes
    batuhann80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 615

Alıntı femoli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bendede 75 ik dizel var ve altında 17 chrome jantlar var hiç de abartığın kadar çekiş düşümü yok
    chrome jantın farkı olmasın ..
    Boyun eğmeyeceğiz. Çünkü bu, şan ve şerefle yaşamış olan ecdadımıza karşı büyük bir ihanet olur. Atalarımız, bizlere geniş ülkelerle birlikte hürriyet ve istiklâli de emanet ettiler. Savaşçı ve süvari hayatımız sayesinde yabancıları titreten bir millet olduk. Korumakla vazifeli bulunduğumuz bütün bu emanetleri, adi bir ömür uğruna fedâ edemeyiz. Hepimizin bildiği gibi savaşta Cengaverlerin kaderi ölümdür. Biz ölsek de kahramanlığımızın şanı yaşayacak. Çocuklarımız ve torunlarımız diğer kavimlerin efendisi olacaktır.
    Çİ - Çİ YABGU
    ( M.Ö 54 )

14. 11/12/2009, 13:08

SERDAR ÖZLÜ
    serdar2362 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 BY 7694
    Edilen teşekkür: 1623

Hayırlı olsun Engin kardeşim. Arabanı güle güle kullan.

Ogulcan ÖĞÜT
    Ogulcan.Öğüt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Karabük
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    78 SK 363
    Edilen teşekkür: 417

bende 16'' var orjinal hiç bi sorun yok ama görsellik içinde 17'' tercih et sonra pişman olursn 17 dede sorun yaşamazısn ...
    Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...

Çağrı Cihanoğlu
    KeL_BLaDe CaGRi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 364

genel olarak yanlış bilinen bir yargı vardır. jantın inç değeri büyükse ağırdır. kesinlikle yanlış...

jant, imal edildiği metale göre ağırlık kazanmaktadır. nice 15" jantlar gördüm 18" jantların ağırlığının en az 2 katı.

demem o ki 18 jant bile alsanız hafif olanından alın. ben zamanında 18 jant kullandım , bilenler bilir, öyle abartıldığı kadar bi çekiş düşüklüğü yaşamadım. 17 jantı olan bir çok arkadaşımda benim aracın çekişinden daha fazla düştüğüne bile şahit oldum.

siz siz olun jantın boyutuna değil ağırlığına bakarak alın. jant başına max 8-9 kg... daha fazla aracınızı yorar...

Erdem Bozdağ
    GP Hastası Erdem Bozdağ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1126

Alıntı cagri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    genel olarak yanlış bilinen bir yargı vardır. Jantın inç değeri büyükse ağırdır. Kesinlikle yanlış...

Jant, imal edildiği metale göre ağırlık kazanmaktadır. Nice 15" jantlar gördüm 18" jantların ağırlığının en az 2 katı.

Demem o ki 18 jant bile alsanız hafif olanından alın. Ben zamanında 18 jant kullandım , bilenler bilir, öyle abartıldığı kadar bi çekiş düşüklüğü yaşamadım. 17 jantı olan bir çok arkadaşımda benim aracın çekişinden daha fazla düştüğüne bile şahit oldum.

Siz siz olun jantın boyutuna değil ağırlığına bakarak alın. Jant başına max 8-9 kg... Daha fazla aracınızı yorar...

+1000

Serdar Karaaslan
    BSK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 310

Alıntı cagri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    genel olarak yanlış bilinen bir yargı vardır. Jantın inç değeri büyükse ağırdır. Kesinlikle yanlış...

Jant, imal edildiği metale göre ağırlık kazanmaktadır. Nice 15" jantlar gördüm 18" jantların ağırlığının en az 2 katı.

Demem o ki 18 jant bile alsanız hafif olanından alın. Ben zamanında 18 jant kullandım , bilenler bilir, öyle abartıldığı kadar bi çekiş düşüklüğü yaşamadım. 17 jantı olan bir çok arkadaşımda benim aracın çekişinden daha fazla düştüğüne bile şahit oldum.

Siz siz olun jantın boyutuna değil ağırlığına bakarak alın. Jant başına max 8-9 kg... Daha fazla aracınızı yorar...
    +2000
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE VE DEDİRTENE !

Adı Soyadı
    KaMiKaZe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 752

Alıntı CaGRi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    genel olarak yanlış bilinen bir yargı vardır. jantın inç değeri büyükse ağırdır. kesinlikle yanlış...

jant, imal edildiği metale göre ağırlık kazanmaktadır. nice 15" jantlar gördüm 18" jantların ağırlığının en az 2 katı.

demem o ki 18 jant bile alsanız hafif olanından alın. ben zamanında 18 jant kullandım , bilenler bilir, öyle abartıldığı kadar bi çekiş düşüklüğü yaşamadım. 17 jantı olan bir çok arkadaşımda benim aracın çekişinden daha fazla düştüğüne bile şahit oldum.

siz siz olun jantın boyutuna değil ağırlığına bakarak alın. jant başına max 8-9 kg... daha fazla aracınızı yorar...
    hayranım demeçlerinize çağrı arkadaşım.

17" al abi sonra 16 alıpda niye 17 almadım deme, nasıl olsa 16 da alsan bir süre sonra 17 almak isteyeceksin. Hafif ve kaliteli olmasına dikkat et.

frt dygn
    byjeoloji - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 12

Ben 16 derim...
    İlla uyuzluk yapcam ya
    Hafif jant oldukan sonra gerisi boş kısmına katılıyorum çok önemli. Yorma konusuyla doğru orantılı,

BULUT KARTAL
    kırmızı turbo bulut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 432

Alıntı engin_ky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dogru soylyrsn arkadasm eski arabam benzinlydi 17.inc 45 yanak lastık vardıı vardı aama bu araba dizel 17 sankii cok agır olcak zorlayacak gibim geliyo o acıdan sordm. Ilgin için tşk
    ne demek kardesim. Tabi benden sonraki yorumlari okumussundur. Hafif bir 17inç keyfini yerine getirir. Hiçbir sikintida olmaz

23. 29/12/2009, 10:10

Sebep
    İlan konusu açıldığı için

Sayfa 1/2 12 SonSon