hmm içim biraz rahatladi..tesekkür ederim arkadaslar.
peki orjinal 175/ 65 r 15 nasıl indiririz orj,nal yayları kısaltsak sorun olurmu acaba
hmm içim biraz rahatladi..tesekkür ederim arkadaslar.
hüseyin kardesim orjinal yaylarına hiç dokunmamanı tavsiye ederim.yay kesilmenin bir sorunu olmuyor ama ileriye dönükte düsünmen gerkiyor..ya memnun kalmadin?ya araci satmaya karar verdin alici begenmedi?veya muane?vb... ve yeni orjinal yay takımı serviste sana 800ytl e patlar.sana diycegim 2.el veya spor bi yay alman veya ankara istanbul gibi yerlerde fıat aracını parcalayıp satan hurdacılar var.mesela ben ankara ostimde orjinal fg.punto yaylarının TAKIMINI 200YTL BULDUM...onu
o yayları düsünebilirsin..kısacası sana demem orjinal yayların bi kenarda mutlaka dursun..
arkadaşlar kesinlikle olmaz![]()
grande PUNTO
slm kardesim yaa bende araca modifiye işlemine yeni yeni basladım. şimdi aracta 17 jant ve 205,40,17 lastik var. arac cok yüsek suan. tıpkı jip misali yay markası ve ebatı ne olmalı sürtmemei için
vala bende bugun OMP marka 40mm yay taktım aracıma tam istediğim gibi düştü ve ilk deneyimimle söleyim süper esneme ve yol tutuşu sağladı tavsiye ederim
bulut arkadasım bende 205 40 17 ebatı kullandım ılk deneyımımde 5 cm yay kullandım surtme yaptı 3,5 cm lıgını denedım cokta memnunum acıkcası yanlız bıseye dıkkat et yayların 300 km gecmeden esnetmemeye calıs. sımdıden hayırlı olsun![]()
grande PUNTO
Arkadaslar yaylarin sifir veya 2.el fiyatlarini gönderebilirmisiniz..
esneme lafını yanlış kullanmış olabilirim doru diosun. şunu demek istedim ben, 17'' jantları taktırdıgımda orjinal yayları kullandım 1ay araç havada kaldı tabi ufak bir çukurdan bile geçsem lastikten çat diye bi ses ve acayip hissediodum çukuru.ama yayı taktıktan sonra hiç hissetmez oldum,araç resmen yağ gibi kaymaya başladı ve çok iyi bir yol tutuşu sağladı.
Merhaba arkadaşlar benim araçta 15 inç jant var. 35 mm vongland marka spor yay attım. Fiyatı 360 tl. Birde yay alırken aracın benzinli ve de dizelmi olmasına dikkat etmek gerekiyor yay kodları onlara göre değişiyor. Gayet memnunum şimdilik bir sorun yok. Tabiki araç eskiye göre biraz daha sertleşiyor. Yay kestirme ve tablalardan düşürme işini tevsiye etmem.
ARKADASLAR MAD MARKA 3.5 GRANDE PUNTO DİZEL YAY SATILIKTIR.200TL PAZARLIK SÜNNETTENDİR..İLGİLENENLERE DUYRULUR..AYRICA ÇELİK JANT LASTİKDE VARDIR..AYRINTILI BİLGİ YEDEKPARÇA.COM DA mustafa arslan adlı üyede ve sahibinden.comda ZAZAMUSTI (TRABZON)ADLI ÜYEDE
arkadaşlarr ben aracıma yay taktırcam gp.77bg 1.4active modeli ama yaykonusunda hangi markayı taktırsam diye sıkıntı duyuyorumm yardımlarınızı beklerim...tŞkkkk
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri